Nauja Reduced price!
5.0

5.0 "Bluetooth" Siųstuvas-Imtuvas Mini 3,5 mm Stereo AUX Belaidžio "Bluetooth" Adapteris, Skirtas Automobilių Muzika "Bluetooth" Siųstuvas, TELEVIZIJOS

€2.03

-46%

€3.83

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Bevielio Ryšio Adapteris, Buitinė Technika, Pigiai Bevielio Ryšio Adapteris, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Bevielio Ryšio Adapteris.

Pastaba: kai pirmą kartą įdėkite KN320, lemputė Raudona, tai TX (Siųstuvas)Režimas, kuris bus ne pereiti prie RX Režimas automatiškai. Jį reikia ištraukti KN320 ir tada bandykite dar kartą, atsižvelgiant taps Mėlyna, ir tai yra RX(Imtuvas) Režimu dabar.

Kartais, kai jis yra tuo pačiu režimu ilgą laiką, jums reikia kartoti, ištraukite ir įdėkite du kartus ir jis bus pakeisti į kitą režimą, atminkite:

Raudona Šviesa: TX Režimu, Mėlyna Lemputė: RX Režimas

Siųstuvas režimas (Raudona lemputė): 1.Prijunkite KN320 į savo usb power, Pereiti prie Raudonos Šviesos mirksi; 2.Naudoti 3.5 mm AUX/RCA kabeliu prijunkite KN320 su savo ne "Bluetooth" e.g.TV/PC/Mac/Laptop/CD Grotuvas/MP3/MP4; 3.Įjunkite "bluetooth" ausinių arba "bluetooth" ausinių veikti poravimo režimu. 4.Įdėti jį šalia KN320, Tada jis bus automatiškai sujungti su savo "Bluetooth ""bluetooth" ausines arba garsiakalbius(Kai suporuotas sėkmingai,Raudona lemputė nustos mirksėti).Tada galite klausytis garso iš TV/PC/Mac/Nešiojamąjį kompiuterį su "bluetooth" ausinės/ "bluetooth" garsiakalbį.

Imtuvo režimą (Mėlynoji šviesa): 1.Prijunkite KN320 į savo usb power,Pereiti prie Mėlynos Šviesos mirksi; 2.Naudoti 3.5 mm AUX/RCA kabeliu prijunkite KN320 su savo ne- "Bluetooth" e.g.Automobilių/Laidinio Garsiakalbis/Stiprintuvas; 3.Atidarykite savo Planšetinį kompiuterį/Išmaniojo telefono "bluetooth", Ieškoti KN320,Tada suporuokite su juo(Kai suporuotas sėkmingai,Mėlyna lemputė nustos mirksėti). Tada galite klausytis garso iš planšetinį kompiuterį/telefoną prie jūsų Automobilio/Laidinio Garsiakalbis/Stiprintuvas.

Jei prietaisas negali dirbti normaliai, prašome susisiekti su mumis pirmą,o ne suteikti mums Neigiamas peržiūra , Mes stengiamės padėti jums išspręsti visų problemų,Prašome pasitiki mumis,Ačiū iš anksto.

Prašome perskaityti laikytis Bendrųjų Q&A atidžiai, prieš pateikiant užsakymą arba palikite mums neigiamą peržiūros.

Q1: Kodėl aš negaliu rasti KN320 mano kompiuteris?

A: Kai jūs prijunkite KN320 į savo kompiuterio usb prievadą, kompiuterio usb prievado tiesiog būti naudojamas kaip elektros energijos tiekimo KN320. Taigi, kompiuterio, nereikia turi pamatyti tai, tu tiesiog reikia prijungti prie KOMPIUTERIO, 3.5 mm AUX kabelį, todėl jis bus dirbti KOMPIUTERIU. Naudojant PC, jums reikia naudoti TX režimas(Raudona lemputė mirksi). Tada sujungti su savo "Bluetooth" ausinės/garsiakalbio.

Q2: Kodėl aš negaliu rasti KN320 mano išmanusis telefonas "bluetooth"?

A: Kai naudojate KN320 suporuoti su telefonu, turite patvirtinti KN320 buvo "bluetooth" imtuvo režimą (LED šviesos turėtų būti MĖLYNA mirksi).Jei šviesa buvo raudona mirksi,Jo "bluetooth" siųstuvas režimu ,ne imtuvo režimas ,todėl jūs galite rasti jį į savo telefoną.

Q3: Kodėl aš negaliu poros su savo "bluetooth" ausines ?

A: Kai naudojate KN320 suporuoti su savo "bluetooth" ausinės, turite patvirtinti KN320 buvo "bluetooth" siųstuvas režimas (LED šviesos turėtų būti RAUDONA mirksi). Aux turėtų būti sujungtas su PC ir KN320. Jei šviesa buvo mėlynai mirksi,jo "bluetooth" imtuvo režimą ,ne siųstuvo , todėl jūs galite ne poravimas su "bluetooth" ausines.

Q4: Kaip pakeisti tarp "bluetooth" siųstuvas(RAUDONA šviesa) ir imtuvo režimą(MĖLYNA šviesa) .

A: Raudona šviesa buvo blueooth siųstuvas režimas; Mėlyna šviesa buvo "bluetooth" imtuvo režimą;kaip pakeisti šviesa buvo iš naujo-prijunkite USB įrenginį prie usb elektros energijos tiekimas.

5 klausimas: Kodėl aš prisijungti sėkminga,tačiau jos neturi garso?

A: siųstuvas režimas(Raudona lemputė): Jums reikia naudoti 3,5 mm garso kabeliu prijunkite savo TV/PC/Tabletės su mūsų KN320. Pastebėta, 3.5 mm kabelio turėtų būti pluged į jūsų TV/PC/Planšetinio kompiuterio 3,5 mm garso išvestį. Į imtuvo režimą(mėlynoji šviesa): Jums reikia naudoti 3,5 mm garso kabeliu prijunkite savo Stiprintuvo/laidinio garsiakalbis/automobilių garso sistemos su mūsų KN320. Pastebėta, 3.5 mm kabelio turėtų būti pluged į jūsų Stiprintuvo/laidinio garsiakalbis/automobilių garso sistemos 3,5 mm garso įvesties.

6 k. ar galiu naudoti savo bevielio ryšio klaviatūra/pelė ?

A: Ne remti !! Mūsų įtaisas gali būti naudojamas kaip "bluetooth" imtuvo arba "bluetooth" siųstuvas. Gali būti naudojamas kaip WiFi/Bevielio ryšio adapterį, kad galėtumėte susisiekti su "WiFi" tinklą ir dozės negali dirbti su klaviatūra / pelė.

Q7: aš galiu naudoti jį prijungti tarp telefono ir Stiprintuvo/laidinio garsiakalbis/automobilių garso sistemos ir pan.?

A: Taip ,bet reikia patvirtinti savo Stiprintuvo/laidinio garsiakalbis/automobilių garso sistemos 3,5 mm garso išvesties prievadas.

Q8: aš galiu naudoti jį prijungti tarp "bluetooth" ausinės/garsiakalbio ir TV/PC/Tablet/CD Grotuvas/MP3/MP4 ?

A: Taip. Bet jums reikia naudoti 3.5 mm kabelio kištuką įkiškite į jūsų TV/PC/Tablet/CD Grotuvas/MP3/MP4 s 3.5 mm AUX audio uosto. Tada susisiekti su mūsų įtaisas.

9 klausimas: Kodėl kai aš prisijungti su KN320, Jos neturi triukšmą ar garsą silpnas ?

A: Jo, nes galite naudoti USB Maitinimo negalite tinka KN320, Jums reikia pakeisti kitu USB maitinimo ir patvirtinti USB maitinimo tik palaiko DC 5V išėjimas, negali remti 9V/12V arba įvairios produkcijos.

Parama Atminties Kortelės No
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Funkcija 5 PC TV Garsiakalbiais, "bluetooth" siųstuvas, televizijos
Funkcija NĖRA
Parama AAC No
Kiekis GARSO
Funkcija 10 Kiekvienas prietaisas būti išbandyta griežtai prieš išvežti,Garantuotas 100% Geras
Pakuotė Taip
4 funkcija "bluetooth" A2DP Stereo
Funkcija 7 Paramos Dropshipping Didmeninė ir dropshopping
Paramos Apt-x Taip
WIFI Standartą NĖRA
Prekės Pavadinimas VIKEFON
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 6 belaidžio "Bluetooth" AUX garso imtuvas
Funkcija 1 "Bluetooth" Siųstuvas, TELEVIZIJOS
Garso Takelio Dvigubas
Sąsaja 3.5 mm
Aukštos Raiškos Palaikymo NĖRA
Funkcija 8 Powered by USB
3 funkcija 3.5 MM Jack AUX "Bluetooth" Garso Muzikos Imtuvas
Funkcija 9 100% Aukštos Kokybės
Modelio Numeris NAUJAS KN320 "Bluetooth" Imtuvo arba siųstuvas
2 funkcija "Bluetooth" Automobilinio Rinkinio Muzikos Adapteris

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai