Nauja Reduced price!
Kalėdų Eglutės Ornamentu, Kaip Grinches Pavogė Kalėdų Įdaryti Elf Kojos Įstrigo Už Kanapės Kalėdų Vainikas Durys, Namų Dekoro

Kalėdų Eglutės Ornamentu, Kaip Grinches Pavogė Kalėdų Įdaryti Elf Kojos Įstrigo Už Kanapės Kalėdų Vainikas Durys, Namų Dekoro

€1.11

-32%

€1.64

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Pakabukas & Drop Papuošalai, Namai Ir Sodas, Pigūs Pakabukas & Drop Papuošalai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Pakabukas & Drop Papuošalai.

2020 Kalėdų Vagis Kalėdų Už Kanapės Girliandą Lango Ir Sienos Vainikas Dekoracijas, Mielas Kalėdų Dovanas Namų Durų Apdailos

Kulka Taškų:

1、Kalėdų Novatoriškas Dizainas: "Tai juokinga ir švenčių elf kojų, kad ji atrodo kaip elfas pakimba ant Kalėdų eglutės, kurie bus tikrai pridėti įdomus jausmas į jūsų namus ar medžiai.

2、Lenkimo Bus: yra geležies vielos viduje dirbtinių kojų, todėl jums gali sulenkti arba vietoje, bet kokia forma, siekiant patenkinti apdailos poreikius. Populiariausių pozų, tokių kaip šokinėja į Kalėdų eglutės, slysta į duris, ir žiūri, židinys.

3、Daugkartinio naudojimo Medžiaga: Kalėdų vagis rupi medžiaga girliandą, minkštas ir patvarus, daugkartinio naudojimo.

4、Įdomu Apdaila: Kalėdų vagis kojos yra gudriai paslėptas, kaip Santa Claus geriau apgauti vaikai, ar tinka žmonėms, kurie ieško daugiau unikalių Kalėdų papuošalai.

5、Puiki Dovana: be to, Kalėdų eglutė, Kalėdų medžio šakos, židinys, Kalėdų priemonės, augalai ar veiklos lauke, taip pat gali būti naudojamas kaip dovana savo draugams ar šeimai.

Savybės:

1. Kalėdų Novatoriškas Dizainas: "Tai juokinga ir švenčių elf kojų, kad ji atrodo kaip elfas pakimba ant Kalėdų eglutės, kurie bus tikrai pridėti įdomus jausmas į jūsų namus ar medžiai.

2. Lenkimo metu Bus: yra geležies vielos viduje dirbtinių kojų, todėl jums gali sulenkti arba vietoje, bet kokia forma, siekiant patenkinti apdailos poreikius. Populiariausių pozų, tokių kaip šokinėja į Kalėdų eglutės, slysta į duris, ir žiūri, židinys.

3. Daugkartinio naudojimo Medžiaga: Kalėdų vagis rupi medžiaga girliandą, minkštas ir patvarus, daugkartinio naudojimo.

4. Įdomios Apdaila: Kalėdų vagis kojos yra gudriai paslėptas, kaip Santa Claus geriau apgauti vaikai, ar tinka žmonėms, kurie ieško daugiau unikalių Kalėdų papuošalai.

5. Puiki Dovana: be to, Kalėdų eglutė, Kalėdų medžio šakos, židinys, Kalėdų priemonės, augalai ar veiklos lauke, taip pat gali būti naudojamas kaip dovana savo draugams ar šeimai.

Techniniai duomenys:

Stilius: dirbtinės kojos, baltas vainikas dirbtinės kojos

Dydis:

Protezavimo kojų: apie 40*20*10cm/15.75*7.87*3.94 colių

Baltos spalvos girlianda: apie 43*43*6cm/16.93*16.93*2.36 colių

Pareigos: dirbtinės kojos gali būti sulenkta arba pateikti bet kokios formos susitikti apdaila poreikius.

Pakavimo Sąrašas:

1*Santa Claus Kojos Apdaila

Tipas kalėdų vainikas garliava
type1 kalėdų vainikas už durų
Tipas Didmeninės No
Modelio Numeris Kalėdų Vainikas
Rinkinys Tipas No
Pakavimas Dovanų Dėžutė
Kilmės AE(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai