Nauja Reduced price!
Kebidumei 2 in 1 SATA į IDE Adapteris IDE į SATA Konverteris 40 pin 2.5

Kebidumei 2 in 1 SATA į IDE Adapteris IDE į SATA Konverteris 40 pin 2.5" colio Kietojo Disko Tvarkyklė Parama ATA HDD CD DVD Adapteris

€1.99

-14%

€2.33

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Kompiuteriniai Kabeliai & Jungtys, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs Kompiuteriniai Kabeliai & Jungtys, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, IDE į SATA Konverteris, sata konverteris, sata į ide skaičiuoklė.

2 in 1 SATA į IDE Adapteris IDE į SATA Konverteris 40 pin 2.5" colio Kietojo Disko Tvarkyklė Parama ATA 133 100 HDD, CD, DVD, Adapteris, Prašome Pastaba : pristatymas metodas "Pardavėjo Pristatymas Metodas" yra neteisingas numeris, tai nemokamai laivybos, todėl šis skaičius negali būti stebima jūsų šalyje, Tačiau tokiu būdu, jis gali išsaugoti savo pinigus. Laivybos laikas daugelio šalių normalus yra 15 - 45 darbo dienų( Rusija ir Brazilija 30 - 60 darbo dienų), Tačiau Pls patikėkite mums. Jūs gaunate paketą, laiku. Jei jūs turite galiojančią sekimo numerį, Tikiuosi, jūs galite pasirinkti, Kinija Paštu arba kitų laivybos metodas, kai jūsų užsakymą. Jei vertė, kad daugiau nei po 25$, jums nereikia mokėti papildomo mokesčio, ji bus išsiųsti Kinija Post automatiškai. Savybės: 100% Brand New ir Aukštos Kokybės, Ideali priemonė, skirta duomenų atsargines kopijas, atkūrimo ir persiuntimas Naudojant šį adapterį, galite konvertuoti Serial ATA tipo įrenginiai CD-ROM/ CD-RW/ DVD/ DVD-RAM/ HDD į naują IDE įrenginį arba naudojant šį adapterį konvertuoti visus IDE tipo įrenginiai CD-ROM/ CD-RW/ DVD/ DVD-RAM/ HDD į naują Serial ATA device Teikti aukštos kokybės, ekonomikos ir patikimas sprendimas būtų naudoti išorinius įrenginius su "Serial ATA" sąsaja palaiko Serial ATA perdavimo sparta yra 1.5 Gb/s (150 MB/s) serijos pusėje ir yra suderinamas su ultra ATA-133 dėl parallel ATA pusėje Mini lenta dydis, ne vieta švaistomi Vieną 40 pin IDE prievado Viena 4 pin maitinimo jungtis Vienas Serial ATA uosto Konvertuoti parallel ATA į Serial ATA Paramos ATA 100/133 Suderinamas su Serial ATA specifikacija, Duomenų perdavimo sparta iki 150 Mbps Paramos IDE diskas didesnis nei 240GB Maitinimo laidas su 4 pin maitinimo jungtis Plug and play, palaiko Windows 98/ SE/ ME/ 2000/ XP 7 8 Specifikacija: originali dėžutė: NE Spalva: Juoda Prekės dydis: 51*45*5(maks)mm Neto svoris: 29g Pakuotės svoris: 38g Pakavimo kiekis: 1 x IDE į SATA Konverteris, 1 x SATA Kabelis, 1 x Maitinimo Kabelis Pastaba:Mes nesiūlome mažmeninio paketo,bet mes pakuotės gerai prieš išvežti. Paveikslėlio Rodyti:

Tipas IDE Kabeliai
Produktų Statusas Sandėlyje
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas kebidumei
Sertifikavimo CE
Pakuotė No
Modelio Numeris KBT010137K

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai