Nauja Reduced price!
DMM Nešiojamų Dvigubai Skylę Pūlingas Vyrų Masturbator Minkštas TPE Burnos, Makšties, Vibratorius, Sekso Masturbacija Taurės Nekilnojamojo Makšties Sekso žaisliukai Vyrams

DMM Nešiojamų Dvigubai Skylę Pūlingas Vyrų Masturbator Minkštas TPE Burnos, Makšties, Vibratorius, Sekso Masturbacija Taurės Nekilnojamojo Makšties Sekso žaisliukai Vyrams

€2.48

-27%

€3.40

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Masturbators, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Masturbators, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Masturbators.

Pakuotė:

1 x Masturbator ( yra 2 tipų: mechaninė tipas be vibratoriai, Elektriniai tipo vibratorius, Prašome pasirinkti jų spalvų pasirinkimas. )

Savybės : Pagamintas iš kvalifikuotų TPE, kūno saugi medžiaga, netoksiškas ir jokio kvapo. Gyvas kūnas granulės dėl makšties kanalas sienos, skatinti gaidys už jūsų vaizduotės. Ji yra minkšta ir lanksti, tinka labiausiai vyrų gaidys ir antklodės varpos sandariai. Visiškai atsparus vandeniui, jūs galite naudoti ją pasiekti orgazmą net po vandeniu, mėgautis malonumas vonioje ar baseine. Tai yra geriausia dovana jums ar jūsų meilužis.

Aprašymas : Dvigubas kanalas, automatinis ir veržlus, suteikti jums įvairių malonumą. Du kartus vadovas dizainas, gali būti tiesiogiai plauti žemiau, lengva ir patogu. Tepalų ir Prezervatyvų rekomenduojama geresnė patirtis.

Techniniai duomenys : Baterija: 3* Mygtukas Baterijos (Nėra Komplekte) Medžiaga: TPE Dydis: 205x75mm Spalva: balta, juoda

Pastabos: Kai kurių dalis jau buvo užblokuotas, remiantis www.bfakeliones.lt politikos, prašome palikti pranešimą su manimi, jei norite pamatyti daugiau detalių. Mes rašyti "namų įrankis", o ne "Sekso produktai" dėl sklypo ir paketas su non-skaidrus maišelis, siekiant apsaugoti jūsų privatumą. Siūloma, kad kai tepalo yra naudojami kartu, siekiant išvengti sausumo.

Pranešimas (už Spainish Pirkėjas): Jei jūsų pašto kodą prasideda 07/35/38/51/52/31/34, prašome pasirinkti Užjūrio sandėlio, todėl, logistika negali padaryti už jus. Prašome pasirinkti, kad laivas iš Kinijos sandėlyje. Kiti postcodes Gali dar pasirinkti Užjūrio sandėlyje.

Galia Mygtukas Baterijos (Neįeina)
2 funkcija Pressable Lukštais Sumažinti Makšties
Seksualinio Pobūdžio No
Funkcija 1 Dviguba Anga (Burna su Liežuviu, Makštyje)
Medžiaga Medicininio Silikono
Kilmės KN(Kilmės)
Nepadori Nuotrauka No
Prekės Pavadinimas DMM
Modelio Numeris Dvigubas Galvos Vyrų Masturbator
dydis 205*75mm
Elemento Tipas Masturbators

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai