Nauja Reduced price!
Nerūdijančio Plieno Apledėjimo, Vamzdynų, Purkštukų Tešlos Antgaliai Torto Kepimo Įrankiai rusijos Kamuolys Kremas Antgaliai Cupcake Pyragas Dekoravimo įrankiai

Nerūdijančio Plieno Apledėjimo, Vamzdynų, Purkštukų Tešlos Antgaliai Torto Kepimo Įrankiai rusijos Kamuolys Kremas Antgaliai Cupcake Pyragas Dekoravimo įrankiai

€2.57

-29%

€3.66

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: desertas dekoratorių, Namai Ir Sodas, Pigus Desertas Dekoratorių, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, desertas dekoratorių.

Nerūdijančio Plieno Apledėjimo, Vamzdynų, Purkštukų Konditerijos Patarimų Rinkinį Torto Kepimo Įrankiai rusijos Kamuolys Kremas Antgaliai Cupcake Pyragas Dekoravimo priemonės 100% Brand new ir aukštos kokybės Medžiaga:Nerūdijantis plienas. Kiekis:1 komplektas, pagal jūsų reikalavimą skirtingai baigėsi apledėjimo antgaliai. Stilingas ir klasikinės išvaizdos, mažas ir išskirtinį. Platų naudojimo: pyragas, duonos, dėklas kilimėliai, šalis, viešbučių, ir kt. Tegul jūsų vaizduotė zdziczeć su šiuo apledėjimo antgalius papuošti jūsų pyragai ir slapukus. Pakuotė:1 Set x Apledėjimo, Vamzdynų, Purkštukų Pastaba: Tai yra 0,1 cm-1 cm paklaida dėl rankinis matavimas. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalvos.

Pastabos Dėkojame už jūsų globą ir paramą. Kai jūs pateikiate užsakymą, prašome įsitikinkite, kad jums žinoti, pasirinkti, Kinijoje Po Eilinių Smulkių Paketų , paprastai stebėjimo informacija yra neprieinama , ir pristatymo laikas yra 15-60 dienų (kitą šalį būtų skirtingi ), jei norite, greitas pristatymas ir patikrinti visą stebėjimo informaciją, jums būtų geriau pasirinkti www.bfakeliones.lt Standartinis Pristatymas, ePacket, ar Kinija paštu, oro paštu . Tiesiog sumokėti šiek tiek pinigų, jūs turite geriausią aptarnavimą Tikimės, kad jūs turite malonią patirtį!

Pristatymas: Mes laivas prekės per Kinijos Oro Paštu per 1-3 darbo dienas, jei susitiko su savaitgalį, mes pasirūpinsime, laivybos pirmas ir siųsti iš karto darbo metu. Laivybos laikas: JAV 10-20 darbo dienų ES coutries ir Azijos countries15-25 darbo dienų rusijos žemės ir šalių netoliese 25-55 darbo dienų Pietų Amerikos šalių 25-45 darbo dienų. Kitos šalys: 25-35 darbo dienų.

Grąžinimas:

Mes teikiame nemokamai ir 7 DIENŲ GARANTIJA šią prekę, ir mes siūlome keitimo ar grąžinimo, bet ir visos grįžti laivybos išlaidos yra atsakingas pirkėjas.

Prašome Atkreipti Dėmesį:

1.Mes neapima visų prekių už žalą, po naudojimo arba dėl vandens padarytos žalos,

2.Visą iš karto, grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei prekės būtų grąžintos į savo pradinę būklę, per 7 dienas į mūsų vietą.

Kitas Politikos Kryptis:

*Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių.

*Į visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną. Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

*Rimtas Pirkėjas Tik! Pateikite kainos pasiūlymą tik tada, jei jūs sutinkate su visomis sąlygomis.

Atsiliepimai:

Nuo jūsų atsiliepimai yra labai svarbu mums, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų. Mes duos teigiamų atsiliepimų, tu per daug. Labai ačiū!

Jei yra kokių nors problemų jūsų pirkimo, rašykite mums prieš jums pateikti savo vertinimą. Mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus.

Jūsų satisfication yra mūsų didžiausia galia. Mes stengiamės, kad paslauga jums!

Mėgautis savo pirkinių ir have a nice laiką mūsų parduotuvės! :-)

kepimo priedai Tortas Dekoravimo įrankiai
Pyragas Įrankiai konditerijos, antgaliai, balta
Funkcija Eco-Friendly
Tipas Pyragas Įrankiai
Stilius 1 apledėjimo, vamzdynų, purkštukų tortas patarimai
Medžiaga Nerūdijančio plieno
Kilmės KN(Kilmės)
konditerijos Antgaliai kepimo įrankiai
Dropshipping Taip
Paketas Apima 1 Set
Stilius 2 konditerijos antgalių, vamzdynai, įrankiai pyragas
Apledėjimo, Vamzdynų, Purkštukų konditerijos Antgaliai
Pyragas Įrankiai Tipas desertas dekoratorių
Sertifikavimo CE / ES
Modelio Numeris Apledėjimo, Vamzdynų, Purkštukų
Nepadori Nuotrauka No
Prekės Pavadinimas TINb
Stiliaus 4 konditerijos įrankiai
Seksualinio Pobūdžio No
Stilius 3 konditerijos Antgaliai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai