Nauja Reduced price!
Automobilio Logotipas Anti-Slip Mat Telefono Turėtojas neslidus Kilimėlis ne slydimo Padas Mercedes Benz W124 W203 W204 G63 G350d G500 GLA GLA43

Automobilio Logotipas Anti-Slip Mat Telefono Turėtojas neslidus Kilimėlis ne slydimo Padas Mercedes Benz W124 W203 W204 G63 G350d G500 GLA GLA43

€1.55

-24%

€2.06

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Automobilių Lipdukai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Automobilių Lipdukai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Automobilių Lipdukai.

Specifikacijas prekės

[vardas, pavardė]: neleidžiančioms slysti trinkelėmis 1

[medžiaga]: PVC

[spalva]: Juoda

[dydis]: 20*13cm

[single svoris]: 0.05 kg

Transporto priemonės trinkelėmis tipas: prietaisų skydelio mygtukai

Pozicija įrengimas: ne montavimas, tiesiogiai naudoti, neleidžiančioms slysti ir ne korozijos kūno

[produkto aprašymas]: Priėmimo PVC Medžiagos, minkšta ir elastinga, ne slydimo efektas yra daugiau svarbių, paviršiaus trinties fiksuotą, mobilųjį telefoną, papuošalų ir kitų naudoti kvepalai, nebijo juda. Stickless, plaunamas, gali būti naudojamas kelis kartus, žalia, aplinkos apsaugos, graži forma, apdaila.

[pastaba]: Viena, Ji negali būti įtraukta į sritis, kurios daro poveikį organizavimo ir važiavimo iš oro pagalvė. Du nedėkite daiktų, kurie gali būti deformuotas, metamorphosed, ir skaldytų šilumos (pvz., lengvesni, aukšto slėgio dujų bakas) 3. Pozicija neleidžiančioms slysti trinkelėmis nuplaunamas vandeniu prieš naudojimą į automobilį, ir paviršiaus vaškas yra išvalytas, siekiant užkirsti kelią cheminė reakcija tarp lapo vaškas ir neleidžiančioms slysti trinkelėmis. Keturių Praplauti gali būti naudojamas valymo. Penkių Prašome neima.

Modelis OEM
Tipo Lipduku Kūrybos Lipdukai
Lipdukas Rodymas Vidaus
Tipas 3D Anglies Pluošto Vinilo
Dizainas Žodžius
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai