Nauja Reduced price!
Dviračių Remonto Įrankiai, Mini Dviračio Grandinę, Greitai Replės Nuorodą, Apkabos, MTB Dviratis Magija Sagtis Removal Tool Dviračių Repaire Priežiūra

Dviračių Remonto Įrankiai, Mini Dviračio Grandinę, Greitai Replės Nuorodą, Apkabos, MTB Dviratis Magija Sagtis Removal Tool Dviračių Repaire Priežiūra

€0.71

-25%

€0.95

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Dviračių Remonto Įrankiai, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Dviračių Remonto Įrankiai, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Dviračių Remonto Įrankiai.

Aprašymas:

1、aukščiausios kokybės Medžiagos: replės yra pagaminti iš aukštos kokybės plieno, patvarumo. Ir replės funkcija ergonomiška rankena patogiam naudojimui ir padeda taikyti teisę stiprumas

2、Praktiškas Dizainas: replės naudojamos greitai pašalinti prijungdami grandines, papildomi įrankiai, atidarymo ir uždarymo, pagrindinės grandinės valikliai ir jungtys visiems grandinės ir jų jungtys.

3、Rankenos Dizainas: replės funkcija neslidžia rankena, pavasario dizainas, kuris yra taupantis, lengviau naudoti, ir grandinė, kablys, yra įtrauktas lengviau išardyti ir susiejimas.

4、Paprasta Laikyti: yra sagtis apačioje replės rankena. Ir replės yra kompaktiškas ir lengva saugoti.

5、Puikus Įtaisą: replės yra puikus namų mechanika, leidžia jums lengvai pašalinti ir pakeisti nuorodas per kelias sekundes.

1.Aukščiausios kokybės Medžiagos: replės yra pagaminti iš aukštos kokybės plieno, patvarumo. Ir replės funkcija ergonomiška rankena patogiam naudojimui ir padeda taikyti teisę stiprumas

2.Praktiškas Dizainas: replės naudojamos greitai pašalinti prijungdami grandines, papildomi įrankiai, atidarymo ir uždarymo, pagrindinės grandinės valikliai ir jungtys visiems grandinės ir jų jungtys.

3.Rankenos Dizainas: replės funkcija neslidžia rankena, pavasario dizainas, kuris yra taupantis, lengviau naudoti, ir grandinė, kablys, yra įtrauktas lengviau išardyti ir susiejimas.

4.Lengva Laikyti: yra sagtis apačioje replės rankena. Ir replės yra kompaktiškas ir lengva saugoti.

5.Puikus Įtaisą: replės yra puikus namų mechanika, leidžia jums lengvai pašalinti ir pakeisti nuorodas per kelias sekundes.

Techniniai duomenys:

Techniniai duomenys:

Tipas: Grandinės Taisymo Įrankis

Svoris: 49g

Medžiaga: Plienas, Plastikas

Spalva: Juoda

Savybės: Maža ir praktiška, lengva nešiotis

Pakuotė:

replės*1

Tipas Kita
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai