Nauja Reduced price!
Aipinchun 3.5 mm 3 Polių Lizdas

Aipinchun 3.5 mm 3 Polių Lizdas "PASIDARYK pats" Ausinių Kabelis, Ausinės Remontas, Pakeitimas Laidas Juodos Spalvos A42

€2.19

-4%

€2.30

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Ausinių Priedai, Buitinė Technika, Pigūs Ausinių Priedai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, kabelio ausinių, ausinių remontas, "pasidaryk pats" ausinių kabelį.

Visiškai naujas ir aukštos kokybės Bendras Ilgis: Apytiksl. 120cm Skersmuo: apie 2mm(pagrindines); 1.6 mm(filialas) Paviršiaus Medžiaga: TPE+audiniai austi Spalva: Black 3.5 mm Jungties tipas: 3-polių linijos lizdo tipas

1 X "Pasidaryk pats" ausinių kabelį

Pastaba: Mes pakeisti šį punktą sumažinti krovinio svorį popieriaus ir maišelį atliekų. Mes garantuojame, kad prekės bus tinkamai apdoroti ir saugoti. Tegul apsaugoti aplinką kartu!

Aipinchun 3.5 mm 3 Polių Lizdas "PASIDARYK pats" Ausinių Kabelis, Ausinės Remontas, Pakeitimas Laidas Juoda Spalva

PREKĖS KODAS: AA0335

Prekės bus išsiųstos per 3 darbo dienas apie gautą mokėjimą. Prekės yra siunčiamos oro paštu iš Kinijos, kuri trunka apie 10-25 darbo dienų paprastai. Jei norite greičiau vežimo būdų, kaip, pavyzdžiui, DHL/EMS ar kita, prašome susisiekti su mumis dėl kainos. Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties vietos, oro sąlygų ir kitų veiksnių,

Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 14 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo. Susisiekite su manimi, kol jūs ją grąžinti. Jei prekė yra su defektais, 1 mėnesį, Mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo įkroviklio arba siūlo grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę. Jei prekė yra su trūkumais po 1 mėnesį, vis dar galite siųsti jį atgal į mus. Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę. Bet jūs turite sumokėti papildomą pristatymo mokestį.

Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas. Mūsų tikslas yra padaryti visų mūsų muitinės, kaip malonu, kaip įmanoma, o prekybos su jav. Kai būsi patenkintas po to, kai gausite prekę, prašome užpildyti užsakymo ir palikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 balai. Jei yra problema, kad daro jus nelaimingas, ar nepatenkintas, ir mažesnės kvalifikacijos ar palikti kitų atsiliepimų, prašome laikyti ir susisiekite su mumis sprendimas. Mes išspręsti šią problemą kaip įmanoma greičiau.

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kada ir bet kas. Mes visada pasiruošę jums. Susisiekite su mumis, kartu siekiant trečiosios pozicijos arba daugiau. Prašome palikite mums 24, verslo valandą atsakyti jūsų el. paštas problemos . Birių užsakymo geresnę kainą prieinamas, prašome susisiekti su mumis dėl kainų.

Prekės Pavadinimas Aipinchun
Elemento Tipas Ausinių Laido
dydis Approx. 1.2meters
Modelio Numeris AA0335
Pakuotė No

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai