Nauja Reduced price!
Vip link-2vnt Non-stick GRILIS Grilis Kilimėlis 40 * 33cm Kepimo Kilimėlis Kepimo ant grotelių Lapas Virtuvės Įrankiai, Lauko Šalys

Vip link-2vnt Non-stick GRILIS Grilis Kilimėlis 40 * 33cm Kepimo Kilimėlis Kepimo ant grotelių Lapas Virtuvės Įrankiai, Lauko Šalys

€2.97

-50%

€5.94

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: www.bfakeliones.lt, www.bfakeliones.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Patarimai Prieš Perkant:

Mes turime greičiau laivybos būdų, kaip Europos šalyse, JAV, Kanados, Brazilijos ir kt. Jei esate dropship pirkėjas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis. (Whats app : 0086-13575957097; Skype: cnperfumebottles; Mes pokalbiai: 284985978) Ačiū.

Reguliariai dydis: 33x40cm 40x50cm

Spalva: juoda, ruda

Storis: 0,12 mmm, 0,10 mm, 0.08 mm, 0.20 mm, 0,25 mm

Aukštos temperatūros atsparumo ribos: -70~260℃

Įpakavimas: PP maišas, Pagrindinės savybės: 1. Šilumos varža, gali būti naudojamas nuolat į aplinką -70~260℃; 2. Ne lipnus, labai sklandžiai, nėra lengva laikytis maisto; 3. Lengva valyti, skalauti su švaraus vandens ir sauso 4. Ilgas tarnavimo laiką, gali būti naudojamas kelis kartus, ne mažiau kaip 100 kartų;

Detalių pristatymas

1.Nemokamas pristatymas: Cainiao Super Pasaulio Ekonomikos (daugumai šalių, pristatymo laikas yra 15 - 40 darbo dienų, bet į Rusiją, gal 30 - 65 dienas, neįskaitant atostogų, šeštadienį ir sekmadienį)

Skubus Pristatymas: DHL, YW,YunExpress,CNE, UPS

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresą, įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas yra tas pats, kaip savo pristatymo adresą.

3.Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

4. , Jei jums nereikia gauti savo krovinį laiku, prašome Susisiekti su Mumis prieš atidarydami ginčų, mes patikrinti problemą ir suteikti jums sprendimą per 24 valandas.

Pastaba:Importo muitų,mokesčių ir rinkliavų yra pirkėjo atsakomybė,nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.

Apie Atsiliepimą

Gerbiami Pirkėjai,prašome pateikti mums 5-Žvaigždučių Teigiamų Atsiliepimų gavusi mūsų paketai.

Mes esame dėkingi gor jūsų paramos,ačiū.

Kaip palikti 5-Žvaigždučių Teigiami Atsiliepimai:

1.Prašome pateikti mums 5-Žvaigždučių Teigiamų Atsiliepimų.

2.Pasirinkti 5-Žvaigždučių Teigiamų Atsiliepimų tris išsamius atsiliepimus.

Jei tik patenkinti mūsų produktus,prašome susisiekti su mumis pirma.Mūsų darbuotojai stengsis viską, siekiant padėti jums išspręsti problemas.

Apdailos Nedengti
Funkcija Non-Stick
Modelio Numeris MR023
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Įrankiai
Numeris 3
Įrankio Tipas GRILIS
Medžiaga Teflono
Prekės Pavadinimas Meijuner

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai