Nauja Reduced price!
2020 Naujas Mielas Mielas Naujagimiui Kojinės Gyvūnų Animacinių filmų Lėlės Kūdikių Kojinės Modelis Anti-slip Berniukų, Mergaičių Kojinės

2020 Naujas Mielas Mielas Naujagimiui Kojinės Gyvūnų Animacinių filmų Lėlės Kūdikių Kojinės Modelis Anti-slip Berniukų, Mergaičių Kojinės

€0.97

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Kojinės, Motina & Vaikams, Pigūs Kojinės, Aukštos Kokybės Mama & Vaikams, berniukas ir mergaitė, kojinės, mielas naujagimiui kojinės, kojinės naujagimiui.

Patarimai: Jei jums reikia pirkti kelis punktus mūsų parduotuvėje, prašome pridėti jūsų mėgstamiausia prekes į pirkinių krepšelį, ir pateikti tvarka kartu. Prašome, pasirinkite tos pačios logistikos kanalo prekės ta pačia tvarka. Kai atliksite mokėjimą, sistema automatiškai sulieti krovinių. Už tokią nutartį jums tik reikia mokėti laivybos kartą, ačiū.

Medžiaga: 95% medvilnė, 5% Spandex

Dydis : 0-9M

Vienas Dydis: 8-9cm ( kojinės padas), Meassure paklaida ±1cm

Kaip naudoti krepšelis :

Kaip pateikti užsakymą :

Kaip atlikti mokėjimą :

Pasirinkti

Prašome patikrinti, dydis vadovas, prieš jums užsisakyti, pasirinkite dydį, kuris geriausiai atitinka jūsų didžiausia matavimo

(biustas, juosmens ar klubo)pirkti. Jei esate tikri, prašome pasirinkti didesnio dydžio, tai lengvai galite keisti ar dėvėti.

Kaina

Dauguma mūsų kainos yra didmeninės prekybos ir nekilnojamojo kaina, net mažiausia kaina iš www.bfakeliones.lt,

taigi, prašome don ' t padaryti pigiau, jei esate mažmeninės prekybos arba užsisakyti keletą kiekis, ir būkite tikri, kad

mes negalime padaryti virtualų ir nepagrįstų kainų.

Kokybė

Mes ne parduoti prastos kokybės produktus, prašome pasitiki mumis, mes won ' t let you down.

Didmeninė

Įvairių kiekis turi skirtingą kainą, jei jums reikia daug ką nors produkto, prašome susisiekti su mumis.

Jei negalite rasti produktus, kuriuos norite mūsų parduotuvėje, prašome susisiekti su mumis, priimti užklausimus ir pritaikyti, ką jūs norite ,tiesiog pasakykite mums, ir

mes bus padaryti daugiau nei galite tikėtis, geresnis kainos ir geresnės kokybės.

Trūksta paketas

Jeigu tu negali gauti jums paketą, prašome susisiekti su mumis, mes grąžinsime arba išsiųsti prekes jūs, bet mes negalime priimti neutralų ar neigiamą atsiliepimą, jei nesutinkate, prašau, nereikia pirkti, mes praradome pinigų, ir mes nenoriu, mes vis dar gauti neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, taip pat, tikiuosi, kad jums galėtų suprasti.

Stebėjimas

Mažiau nei $7 negalėjo būti stebimi Paštu Mažas Pakelis, tik pateikti informaciją, Kinijoje;daugiau nei $7 priklausys nuo šalies ir sumą, daugiau, daugiau galima pasiūlyti stebėjimo informaciją.

Kaip stebėti :

Adresas

Įsitikinkite, kad jūsų adresas ir telefonas, yra teisingi, negalime prisiimti atsakomybę, jei jūsų adresas yra neteisingas.

Ir Rusija draugai, prašome suteikti jums visą vardą į jav.

Brazilija draugai, jei galite pateikti savo CPF mums, jūs rinkinys bus pristatytas greičiau.

Priemonė&Spalva

Priemonė&Spalva gali būti malonumas skiriasi, prašome imtis tikrasis produktas kaip standartas.

Mokesčių

Skirtingas šalis turi įvairių mokesčių politikos, mes negalime prisiimti atsakomybę už mokestį .paprastai mes pripažins savo daiktą kaip "dovana" ir vertinami šiek tiek suma. jei jūs turite kitų reikalavimų, prašome susisiekti su mumis.

Pakavimas

Kas elementai bus pakavimo gerai ir patikrinti prieš laivo, mes bus įsitikinkite, kad pakuotėje pristatyti į jūsų rankomis yra sveika, ir prekės yra švarus.

Pristatymas

Laivybos visame pasaulyje, mes pasirinkti tinkamiausias būdas laivas, jūs prekės atlikti laiku po apmokėjimo patikrinimą.

Laivybos laikas

Įvairių regionas turi skirtingus pristatymo laikas, o kartais reikia apsvarstyti, oro ir atostogų. Azija, Europa, Okeanija, Šiaurės Amerikoje bus pristatytos greitai, Pietų Amerika, Afrika bus pristatyti šiek tiek ilgiau.

PS: UK, Ispanijoje, MUMS gali būti pateikta per 15 darbo dienų po laivą iš.

Atsiliepimai

mes ne priimti neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, trūksta paketą. Kitų padėtį, gavę prekę, prieš jums suteikti neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, mums, NEDELSDAMI susisiekite su mumis, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Grįžti&Grąžinti

Jei elementas, kurį re ceive yra pažeista ar kitoje situacijoje , prašome susisiekti su mumis, mes galime pasiūlyti jums grąžinti arba reship. Jei nesate patenkintas su elementą, galite grąžinti ją mums, laivybos kaina bus padengti jūs. kai tik gausime prekę (į savo pradinę būklę), mes grąžinti visą pinigų jums.

Mes esame jaunimo ir pilnas aistros komanda, orientuota į Motinos & Vaikams pramonės www.bfakeliones.lt, siekiame teikti aukštos kokybės ir geriausios kainos, prekės,

Tarnauti smulkiems didmenininkams ,niekada nepasiduoti, nuolat judėti į priekį, "norite, mes pasiūlyti", Ivon internete tarnauti jums!

Parašyti atgal :

Jei mes ne internete, paprastai mes pasistengsime atsakyti jūsų pranešimas(stoties laišku) ne 6 val. ryto kasdien Ramiojo vandenyno laiku(Amerikos laiku).

Prašome žinoti, pirmiau išvardytus politikos, prieš užsakant mūsų parduotuvėje!

Modelio Tipas Animacinių filmų
Kostiumas 0-9months
Medžiagos Sudėtis Medvilnės
Lytis Unisex
Stilius Naujovė
Elemento Tipas Kojinių
Medžiaga Medvilnės
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris WZ03
dydis 0-9Months
Amžius 7-12m
Departamentas Pavadinimas kūdikių

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai