Nauja Reduced price!
Four Channel 4 Maršruto MOSFET Mygtuką IRF540 V4.0+ MOSFET Jungiklis Modulis Arduino

Four Channel 4 Maršruto MOSFET Mygtuką IRF540 V4.0+ MOSFET Jungiklis Modulis Arduino

€1.06

-4%

€1.11

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Integrinių Grandynų, Elektronikos Dalys Ir Reikmenys, Pigūs Integrinių Grandynų, Aukštos Kokybės Elektronikos Dalys Ir Reikmenys, moduliacijos demoduliavimo, modul automobiliai, modulio korpusas.

MOSFET yra elektroninių prietaisų su gera perjungimo charakteristikos. Jis yra plačiai naudojamas grandinėms, pvz., elektros tiekimo perjungimas ,variklio diskai, apšvietimo reguliatorius ir t.t. Relė yra kitos rūšies modulis su perjungimo savybėmis. Nuo relės veikia remdamasi mechaninė kontaktai atidaryti ar uždaryti. Tokiu būdu jis neišvengiamai sukels relay sustabdyti dirbti, o perjungimo laikas yra per trumpas. Ir papa garsą skleis relay kai kuriose situacijose yra erzina.

Mes sukūrėme 4-channel MOSFET jungiklis. Ji gali pateikti iki keturių grupių elektroniniai jungikliai, kontroliuoti įvairių grandinių blokai atitinkamai. Tik darbo principai, MOSFET gali būti naudojami tik siekiant kontroliuoti nuolatinės SROVĖS grandinės, pavyzdžiui, DC-LED ekranas ir t.t., bet netinka KINTAMOSIOS srovės grandinės valdymo.

Kai kuriais kraštutiniais atvejais Jis gali būti naudojamas kontroliuoti 100V/33A nuolatinės SROVĖS grandinės. Tačiau siūloma, kad kontroliuojamas DC įtampa yra daugiau nei 9V.

Pristatymas Įtraukti: 1PCS*4 Maršruto MOSFET Mygtuką IRF540 V4.0+

2

Prekės Pavadinimas WC
Kilmės KN(Kilmės)
Išsklaidymo Galia 1
Tipas Įtampos Reguliatorius
Sąlyga Naujas
Modelio Numeris IRF540 V4.0 Modulis
Prašymas Kompiuteris
Maitinimo Įtampa 1

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai