Nauja Reduced price!
19 spalvų Kaukolė Magic Žiedas Kaklo Šaliką Lankelis Daugiafunkcinis Bandana Veidas trikampis Vamzdinės Vamzdis Unisex Vyrus, Moteris, Magija, Skarelės

19 spalvų Kaukolė Magic Žiedas Kaklo Šaliką Lankelis Daugiafunkcinis Bandana Veidas trikampis Vamzdinės Vamzdis Unisex Vyrus, Moteris, Magija, Skarelės

€2.10

-15%

€2.48

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Šalikai, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Šalikai, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Šalikai.

Aprašymas:

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę, mūsų tikslas-sukurti geresnę fitneso aplinka, mūsų produktai garantija 100% brand new aukštos kokybės, maloniai prašome pirkti!

Ji yra plačiai taikoma jojimo, lengvosios atletikos, lauko sporto, kasdien apsaugos nuo saulės ir išvežimo privalomas mokymas.

Pavyzdžiui, įvairių sporto šakų.

Veiksmingai blokuoti 90% ultravioletinių spindulių.

Šaltas ledo šilko, saulės audinio, sausas, kvėpuojantis, ne temperamentingas, minkštas, odos draugiškas ir elastinga, be deformacijos.

Greitai džiūstantis audinys sugeria prakaito, greitai džiūsta, įkvepia oro ir atvėsina.

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: kvėpuojantis apsaugos nuo saulės spausdinti trikampis rankšluostį

Taikoma scenarijus: jodinėjimas/veikia ir pan.

Gaminio spalva: įvairių spalvų modelius galima

Gaminio dydis: vidutinis dydis (elastingas)

Funkcinės charakteristikos: apsaugos nuo saulės/šaltas jausmas/vėdinimo/veido pakeitimo

Produkto savybės: šviesiai ir šviesiai, be jausmas

Pastaba:

Dėl skirtingų gamybos partijų ar įvairių fotografavimo šviesos ir rodo, spalvas nekilnojamojo objektai gali būti šiek tiek skiriasi, bet, prašome būti tikri, kad tai neturės įtakos vartojimo poveikis. Jei turite kokių nors klausimų, prašome pranešti mums pirma, mes suteiksime jums geriausias paslaugas ir išspręsti šią problemą kuo greičiau, labai labai ačiū.

Techniniai duomenys:

01. Šaltojo jausmas ledo šilko saulės audinys: Šaltas-jausmas ledo šilko audiniai yra sausi, kvėpuojantis ir ne temperamentingas, minkštos ir odos draugiškas, lengvai ruožas ir deformacijos visų pusių.

02. Anti-slydimo elastinga hemming dizainas: elastinga hemming gali veiksmingai užkirsti stumdomas, ir tai yra daugiau saugus nėra padengti akys montavimo nosies tiltas pakeisti veido formą.

03. Patogus Elastinga Ausies Virvę Drabužiai: Elastinga Ausies Virvę Dizainas yra labai patogus ir greitai užsidėti ar nusiimti, ir neturi sukelti ausies uždusti, kai dėvėti ilgą laiką.

Pakuotė:

1* trikampis rankšluostį

Medžiaga Nailonas
Audinys ledo šilko
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius "Europos ir Amerikos Stiliaus
Modelio Numeris Magija, Skarelės
Drop laivyba Taip
Modelio Tipas Spausdinti

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai