Nauja Reduced price!
Populiariausi Sumažinti atsparios 5 lygio aitvaras žvejybos pirštines, dėvėti, atsparus anti-punkcija priešslydžio sistema Paramos Didmeninė ir Dropshipping

Populiariausi Sumažinti atsparios 5 lygio aitvaras žvejybos pirštines, dėvėti, atsparus anti-punkcija priešslydžio sistema Paramos Didmeninė ir Dropshipping

€0.94

-10%

€1.05

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Buitinės Pirštinės, Namai Ir Sodas, Pigūs Buitinės Pirštinės, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Buitinės Pirštinės.

Sumažinti atsparios 5 lygio aitvaras žvejybos pirštines, dėvėti, atsparus anti-punkcija priešslydžio sistema

Aprašymas:

Pirštinės leidžia jums dirbti, trintuvė, peilis ir mandolina, nesirūpindami apie bandaging pirštais ar dar blogiau...eiti ER. Šios pirštinės yra pagamintos iš maisto saugus aukštos kokybės polietileno, stiklo ir spandex, suprojektuoti, kad atlaikytų sharpest ašmenys pjauna. Jums bus žinoti, kad jie turi EN388 5 Klasė pjovimo apsaugos rūšis, todėl jums jaustis labiau užtikrinti. PS! Nors pirštinės yra sumažinti atsparios, jie nėra visiškai sumažinti atsparios. Mes sukūrėme jiems sumažinti sunkių sužalojimų avarijos atveju. Būkite atsargūs, kai dėvi pirštines.

Dėvėti pirštines, lyg antra oda dirbti greičiau ir saugiau

Be to, nerimą pjovimo save, tai tikrai varginantis darbas lėtai? Ji bando manipuliuoti, geležtės, su netinkamo pirštines. Tai yra, kodėl sumažinti atsparios pirštinės yra 6 dydžių, siekiant užtikrinti aptemptas tinka. Tai elastinga medžiaga pirštinės leidžia tvirtai suimkite šlapias ir gremėzdiškų daiktų. Jūs galėsite atlikti užduotis, tiksliau ir greičiau, o išvengti įbrėžimų ir gabalai.

Puiki apsauga nuo aštrūs peiliai be komforto

Pirštinės yra itin plona, minkšta oda ir labai elastinga. Jie sveria mažiau nei unciją, ir nėra nustatyta kitų pirštines, kad suteikti tokią pačią apsaugą rinkoje. Paruošti maisto ar atlikti darbus, kurie reikalauja tikslumo ir miklumo. Nes kiekvieno užsakymo įeina 2 sumanumas, pirštinės, vienas yra įrašyti valgių paruošimo ir antroji yra naudojama kitiems ašmenys-draugišką darbo.

Apima:

Pora pirštinių

Svoris <70g
Išorinė Medžiaga kaip parodyta
Medžiaga kaip parodyta
Modelio Numeris Pirštinės
Storis Vidutinis
Naudojimas kaip parodyta
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai