Nauja Reduced price!
2018 Prekės Bamblys Naujagimiui Berniukų, Mergaičių Gyvūnų Lovelę Bateliai Kūdikiams Animacinių filmų Minkštas Padas neslidus Mielas Šiltas Gyvūnų Kūdikių Bateliai

2018 Prekės Bamblys Naujagimiui Berniukų, Mergaičių Gyvūnų Lovelę Bateliai Kūdikiams Animacinių filmų Minkštas Padas neslidus Mielas Šiltas Gyvūnų Kūdikių Bateliai

€2.59

-14%

€3.04

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Pirmas Vaikštynės, Motina & Vaikams, Pigūs Pirmą Vaikštynės, Aukštos Kokybės Mama & Vaikams, Pirmas Vaikštynės.

Produkto Desciption: 1.Visiškai Nauji Aukštos Kokybės 2.Medžiaga:Medvilnė, 3.Geras Naujagimiui 0-1 Metų 4.Dydis: US Dydis 1=11cm Tinka 3-5 mėnesį, JAV, Dydis 2=12 cm Tinka 6-8 mėnesį JAV Dydis 3=13cm Tinka 9-11 mėnesių Pakuotė: 1x Kūdikių Bateliai, jei jūs neturite žinoti, kaip pasirinkti dydį,kviečiame susisiekti su mumis.jokių problemų,susisiekite su mumis.

Pristatymo laikas: oro paštu: Paprastai, pristatymas į JAV trunka apie 10-20 dienų. Pristatymas į Kanada,AUSTRALIJA, UK, bei kitų Europos šalių trunka apie 14-28 dienas. Jei jums reikia elementą, labai skubiai, prašome susisiekti su mumis express pristatymas. Mes caculate " express laivybos išlaidų už jus. Express pristatymas trunka apie 3-7 dienų atvykti. Jei turite ne jis gavo per laivybos laikas, please no, nedvejodami kreipkitės į mus.Mes tai patikrinti jūs su pašto tarnybos ir muitinės. Nes kartais ji bus atidėtas dėl eismo ar skrydžio kamščių.Prašome neatidaryti ginčų mums. Mes prisiimti atsakomybę išsiųsti arba grąžinti už prarastą daiktą.

Mes tik priimame mokėjimus per paypal. Prašome įsitikinkite, kad jūsų paypal adresas yra teisingas, prieš jums mokėti, Mes tik laivas su jūsų eBay adresą. Prekės bus išsiųstos per 3 darbo dienas po to, kai mes gauti mokėjimo. Importo muitai, mokesčiai arba mokesčiai nėra įtraukti į kainą, kurią mokate mums.

Kov-12-18, ne 20:12:14 PDT, pardavėjas pridedama informacija:

Uždaryti Tipas Slip-On
Mados Elementas Drugelis-mazgas
Batviršio Medžiaga Medvilnės Audinio
Prekės Pavadinimas FOCUSNORM
Sezonas Visi sezonai
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Elemento Tipas Pirmas Vaikštynės
Padas Medžiaga Plastikiniai
Modelio Tipas animacinių filmų animacija
Departamentas Pavadinimas kūdikių
Lytis Unisex

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai