Nauja Reduced price!
VL53L0X Laiko-Skrydis (ToF) Lazerio Svyruoja Jutiklis Breakout 940nm VL53L0XV2 Lazeriniai Atstumo Modulis I2C IIC

VL53L0X Laiko-Skrydis (ToF) Lazerio Svyruoja Jutiklis Breakout 940nm VL53L0XV2 Lazeriniai Atstumo Modulis I2C IIC

€1.40

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Integrinių Grandynų, Elektronikos Dalys Ir Reikmenys, Pigūs Integrinių Grandynų, Aukštos Kokybės Elektronikos Dalys Ir Reikmenys, Integrinių Grandynų.

Optinis padengti aprašymas: Optinis apima atitikimo VL53L0X V2 naudoja tikslesnį matavimą, o žaisti vaidmenį apsaugos jutikliai, pailginti tarnavimo jutikliai, klientai gali pasirinkti ir suderinti.

VL53L0X V2 Lazerio Svyruoja Jutiklio Modulis

VL53L0X laiko skrydžio svyruoja jutiklis yra naujos kartos lazerio svyruoja modulis. VL53LOX yra visiškai integruota jutiklis, įrengtas su įterptųjų centrinis, eye-saugus lazerinis, išplėstinis filtras ir ultra-high speed fotonų aptikimo masyvas. Jis ilgesnis matavimo atstumas, didesnis greitis ir tikslumas.

VL53L0X tai jutimo galimybes gali remti įvairias funkcijas, įskaitant gestas jutikliai, arba artumo nustatymas iš naujoviškos vartotojo sąsajos, kliūties aptikimo ir susidūrimo išvengimo sistemas valymo robotai ir paslaugų robotai, buvimo nustatymo ar maitinimo jungiklis monitoriai vartotojai buveinės induktyvumą, pultus, nešiojamieji kompiuteriai, ir nepilotuojamų oro transporto priemonių ir Daiktų Interneto (Di) produktai.

Produkto parametrai

1. Darbinė įtampa: 3-5V

2. Komunikacijos režimas: IIC

3. Matavimo absoliutus atstumas: 2m

4. Xshutdown (reset)/GPIO (nutraukia)

5. Matmenys 25MM*10.7 MM

Tai vl53l0x lustas yra skirtumas tarp originaliu ir ne originalus (Restauruotas) lustai. Kainų skirtumas yra gana didelis, tačiau išvaizda yra tokia pati. Jei yra poreikis kokybę, rekomenduojama pirkti originalu

Modelio Numeris VL53L0X
Sąlyga Naujas
Pakuotė SMD
Kilmės KN(Kilmės)
Maitinimo Įtampa 3-5v
Prašymas Kompiuteris
Prekės Pavadinimas CFsunbird
Tipas Įtampos Reguliatorius

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai