Nauja Reduced price!
1Pair Naujas Alkūnė Terapijos Petnešomis Paramos Juosta Sporto Salė Apsaugo Terapijos Alkūnė raštas ,Alkūnės Paramos Rankovės Paramos Skausmas

1Pair Naujas Alkūnė Terapijos Petnešomis Paramos Juosta Sporto Salė Apsaugo Terapijos Alkūnė raštas ,Alkūnės Paramos Rankovės Paramos Skausmas

€2.00

-39%

€3.32

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Petnešos & Palaiko, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Petnešos & Palaiko, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Petnešos & Palaiko.

RM17744605850347675 Savybės:

1. Teniso Alkūnė, Alkūnės Sausgyslių, ir Golfo žaidėjas, tai Alkūnės Paramos: suspaudimo alkūnės mova gali teikti didesnį kiekį suspaudimo viršutinėje dilbio srityje. Tai padeda taikyti spaudimą, kai jums reikia jos labiausiai sumažinti alkūnės skausmas.

2. Šių alkūnė petnešos yra labiausiai tinka profesionalūs sportininkai, vyresnio amžiaus žmonėms, biuro darbuotojams ir žmonėms, kuriems reikia imtis gerą rūpintis savo rankomis ir alkūnėmis.

3. Suspaudimo Alkūnės Mova yra drėgmės wicking, anti-kvapas, ir itin patogus. būna lengvas. Tai kvėpuojantis. Jis yra pagamintas iš nailono ir spandex mišinys.

4. Nuimamas pratęsimo dirželis padeda užtikrinti terapijos wrap vietoje.

5. Apsaugo ir palaiko raumenų. Padeda sumažinti simptomus atmainų, patempimų ir nestabilumo Arka.

6. Puikus elblow tai wrap suteikia skausmo ir suspaudimo jūsų sužeisti ir patinę alkūne ir ranka.

7. Alkūnė Suppport yra pagamintas iš aukštos kokybės tampri unikali medžiaga ne alerginis poveikis odai. Jis leidžia patogiai.

8. Veiksmingas skausmo metu patalpų lauke arba sporto pagrįstas acitivites. Parama posūkiais ir traumų. Gali būti naudojami perkelti savo alkūnės, po operacijos ar kaulų lūžių.

9. Lengva nešioti, minkštas, su gera lankstumo daugelyje sporto rūšių. Rankovės paramą tinka Kairėje arba Dešinėje pusėje ir yra unisex. Vienas dydis tinka labiausiai.

Ką aš galiu naudoti Suspaudimo Arkos Paramą?

- Tenisas

- Golf

- Raketės Sporto

- Darbo Už

- Kovos Menų

- Sunkiaatlečiai

- Krepšinio/ Futbolo/ Kriketas

- Krepšininkai

Paketą, Įskaitant:

1Pair * alkūnės paramos petnešos

RM17744605850347677

Medžiaga Medvilnė, ABS
Dropshipping Taip
Prekės Pavadinimas YQQGD
Modelio Numeris A0764
Poveikis Išsiskyrimo Skausmas Nuo Ligos
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai