Nauja Reduced price!
Medžioklės Lankstus Šautuvas taikymo Sritis Akių Gumos Atatranka Padengti Akių Taurės Okuliaro Raštas Eyeshade 33-35/38-40mm Stabdžių Poveikis

Medžioklės Lankstus Šautuvas taikymo Sritis Akių Gumos Atatranka Padengti Akių Taurės Okuliaro Raštas Eyeshade 33-35/38-40mm Stabdžių Poveikis

€2.07

-55%

€4.70

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Taikymo Sritis Antgaliai Ir Priedai, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Taikymo Sritis Antgaliai Ir Priedai, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Taikymo Sritis Antgaliai Ir Priedai.

Medžioklės Lankstus Šautuvas taikymo Sritis Akių Gumos Atatranka Padengti Akių Taurės Okuliaro Raštas Eyeshade 33-35/38-40mm Stabdžių Poveikis

Savybės: - siekiant Apsaugoti akis nuo atatrankos. - Sulankstomos dumplės veikti kaip minkšta pagalvėlė tarp taikymo ir jūsų akis. - Pagreitina taikinių greitai nustatyti, kuria akių. - Mažina pavadinimas ir sumažina atitraukti dėmesį nuo tikslo. - Suteikia papildomų filmavimo laikas, kai mažai šviesos sąlygomis. Specifikacijos: Modelis 1: - Spalva:Juoda - Eye Relief Ilgis: 61mm (Iš Akių į Akis) - Svoris:25g - Bruto Svoris:40g - vidinis skersmuo siūlės:34mm(gali tilpti 33mm-35mm taikymo sritis akių) - Medžiaga:Guma Modelis 2: - Spalva:Juoda - Eye Relief Ilgis:70mm(Iš Akių į Akis) - Svoris:35g - Bruto Svoris:50g - vidinis skersmuo siūlės:38mm(gali tilpti 38mm-40mm taikymo sritis akių) - Medžiaga:Gumos Pirkėjų Rodyti

Kodėl jav parduotuvė

Jūsų pasitenkinimas yra mūsų tikslas. Mes pasisakome už ne produktų, kad mes parduoti. Nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu, prieš ir po pirkimo, mes tikime, kad puikūs pasiūlymai bus atidaryta geras bendravimas.

Greitas Išsiuntimas

Aukštos Atsiliepimus rezultatas

Grąžinimo Politika

Perkate Tai, Ką Matote

Gamintojo Garantija

24-hr klientų el. pašto paslaugos

Pristatymas Tvarkymo Laikas

· Mes laivas 5 Dienas per Savaitę nuo pirmadienio iki penktadienio, siekiant užtikrinti, greičiausias įmanomas siekiant perdirbti. Mes reikalaujame, 1~2 darbo dienas procesą ir pakuotės elementus po mokėjimo išvalė Prašome atkreipti dėmesį, pristatymo laikas yra pagrįstas vidurkiai darbo DIENŲ, įskaitant savaitgalius.

· Mes laivas per CHINA Post Pirmos Klasės Oro Paštu. Ji paprastai trunka nuo 10 iki 30 dienų (darbo Dienos)atvykti į labiausiai lankomų vietų. Tiksli atvykimo dienų, priklausomai nuo jūsų buvimo vietą.

· Mes išsiųsti shippment pranešimą su sekimo numerį, kad jūs, kai mes išsiųsti savo paketą . Jūs galite patikrinti savo paketą statusą KINIJOJE Po Svetainė su mūsų suteiktas sekimo numeris.

· Mes ne pasiūlyti derinti pristatymas.

· Mes nesame atsakingi už muitų ar mokesčių savo šalyje.

Mokėjimo būdai:

· Priimame sąlyginio Deponavimo.

· Prašome susisiekti su mumis dėl papildomos informacijos apie tai, kaip sumokėti ar visos užklausos, susijusios su mokėjimo.

Grąžinimo Politika:

· Visos prekės yra 100% Brand New. Visi straipsniai buvo išbandytas prieš išsiunčiant.

· Visi daiktai gali būti grąžinti, grąžinti per 7 dienas po pristatymo . Bet pašto išlaidas yra ant jūsų pačių.

· Prašome E-mail man su prekės nr. prieš grįžtant elementus.

· Jūs tiesiog pašto prekės grįžti į pradinę būklę, jums bus gauti savo pinigus atgal!

Susisiekite su mumis:

Mūsų tikslas-teikti Aukščiausio Lygio Klientų Aptarnavimas, ir mes visada stovi, kad išspręsti visas jūsų problemas. jei turite klausimų, prašome susisiekti su mumis elektroniniu Pranešimu. Visos problemos bus išspręstos . Mes garantuojame 100% klientų pasitenkinimo. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba atidaryti atveju, jūsų bendradarbiavimas yra labai vertinamas.

PRAŠOME LEISKITE MUMS ŽINOTI, IR SUTEIKIA MUMS GALIMYBĘ PADARYTI KĄ TEISĘ prieš jums palikti atsiliepimą arba atidaryti bylą.

Pastaba:

A. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

B. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

C. Mes tik laivas patvirtino, kad adresas,jūsų, kad adresas Turi Sutapti su jūsų gavėjo adresas.

Ačiū Už Ieškote!! Check out my kitų aukcionų daug kitų puikių pasiūlymų!!

Ačiū už jūsų dėmesį!

Modelio Numeris Taikymo Sritis Apima
Raktiniai žodžiai Taikymo Sritis Akių Gumos Atatranka Padengti Akių
Vadovas Ilgis Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas MIZUGIWA
Vadovas Tipas Lanksti Šautuvas Taikymo Sritis Akių Gumos
Ilgis Model 1
Savybės Apsaugoti kuria akių nuo atatrankos
Spalva Juoda
Svoris Model 1

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai