Nauja Reduced price!
Staigmena Quadrilateral Sprogstamasis Dėžės Rankų darbo Albumas Gimtadienio Dovanos su Nuotrauka Pritaikymas Lengva Naudoti Jubiliejų Metu

Staigmena Quadrilateral Sprogstamasis Dėžės Rankų darbo Albumas Gimtadienio Dovanos su Nuotrauka Pritaikymas Lengva Naudoti Jubiliejų Metu

€0.60

-10%

€0.67

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Dovanų Maišeliai & Vyniojimo Prekes, Namai Ir Sodas, Pigūs Dovanų Maišeliai & Vyniojimo Prekes, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Dovanų Maišeliai & Vyniojimo Prekes.

Kūrybos Staigmena Sprogimo Box "PASIDARYK pats" Rankų darbo užrašų knygelė Foto Albumo Vestuvių, Valentino, Kalėdų, Dovanų Dėžutėje Amatų

Savybės:

Sprogimo dėžė: Kai uždarytas, jis atrodo kaip dovanų dėžutės, ir kai ji atsiveria, iš visų pusių yra pašalintas rodyti didelių kortelę kelis sluoksnius.

Staigmena dovanų dėžutės: maža dovanų dėžutėje, galite įdėti žiedas, žiūrėti, karoliai ar kitų elementų, kaip staigmena. Puiki dovana sužadėtuvių, vestuvių, jubiliejaus, gimtadienio, Valentino Dienos proga ar tiesiog iš meilės.

"PASIDARYK pats" specialų albumą savo artimuosius ar poros. Net įrašyti savo kūdikio augimą. Jubiliejų Valentino vestuvių ir pasiūlymą albumą.

"PASIDARYK pats" jūsų nuostabai dėžė: Jūs galite pritaikyti asmeniniams poreikiams, jūs galite įdėti nuotraukas arba rašyti laiškus, galite įdėti nuotraukos į atmintį, priedai, siekiant padėti jums apsirengti sprogstamųjų dėžės.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Popierius

Spalva: Juoda

Pakuotė: PVC skaidri dėžutė

Dydis:

"PASIDARYK pats" sprogimo dėžė: Atvira, apie 14.2x14.2in, sulankstyti 4.7x4.7x4.7in

Mažas langelis viduryje: 2.8x2.8v

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos. Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Aikštėje Staigmena Sprogimo Dėžutę

1 X Tematikos Lipduką

1 X Priedu Apdailos Rinkinys

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Kita
Modelis Vientisos Spalvos
Modelio Numeris Dovanų Dėžutės
Proga Vestuvių & Sužadėtuvių

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai