Nauja Reduced price!
Tamsiai Pilkos spalvos Audinio, Dažų Miltelių, Pigmentų, Dažų Drabužių Renovacijos Drabužių, Plunksnų Bambuko Dažiklių Acry

Tamsiai Pilkos spalvos Audinio, Dažų Miltelių, Pigmentų, Dažų Drabužių Renovacijos Drabužių, Plunksnų Bambuko Dažiklių Acry

€2.94

-49%

€5.77

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: www.bfakeliones.lt, www.bfakeliones.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Pakuotė: 10 g per butelį, tamsiai pilkos spalvos, dažų miltelių

KAIP NAUDOTI: Užpilkite dažų miltelių į 85-100 laipsnių karšto vandens ir gerai išmaišykite. Pamirkykite drabužius d yeing skysčio apie 30 minučių ( Pasukite drabužius visiškai kas 3 minutes drabužius tolygiai nudažyti ) Imtis drabužius ir nuplaukite juos su vandeniu 2-3 kartus, ir tada išdžiovinkite ore .

PATARIMAI: kuo daugiau vandens, tuo šviesesnė spalva . Tai geriausia dažų vienas gabalas drabužių vienu metu. Rekomenduojama pakartoti dažai (virtos poveikis yra geresnis) , ir t jis dažymo procesas, kuris reikalauja kelių prakeiktas drabužių Programos: medvilnės, kanapių, džinsai, drobė, modalinis pluoštas, viskozė,ir kt Netaikoma audinys: p olyester, vilna, spandex, šifono, cheminio pluošto ir kt standartinės dozės :T-shirt/shorts/ploni marškinėliai(10-20g) kelnės/džinsai/plonas kailis(20-40g) suknelė/plonas paltas (30-60g) Ilgi paltai/ storas kailis (40-100g) Po dažymo, skalbimo pirmuosius kelis kartus vandens vietoj ploviklio AR skalbimo mašina( Plauti, dažyti drabužius su vandens pirmoje kelis kartus, kad drabužiai išblėso yra normalus reiškinys.)

type1 audinių dažų
Punktas dažų pigmentas
Type12 Drabužių dažų
Type9 dažų drabužių
type4 vilnos siūlai
Type8 drabužių dažų
Spalvos 16 skirtingų spalvų
type6 medienos gaminiai
Statusas Naujas Atvykimas
Prekės Būklė 100% Naujas
Type13 akriliniai dažai
Naudojimas nailono šilko, medvilnės, lino
Naudoti džinsai megztinis
Dalelių Dydis 10-60 micro
type10 kaklaraištis dažų dažai
Tipas Akrilo Dažai
Modelio Numeris -RAF-
tai-savitas Taip
Type7 dažų milteliai
Pakuotė 10g
type2 suknelė sijonas T-shirt
Spalva Tamsiai Pilka
Type11 Audinio dažymas
type3 Batai
1 daug 10 gramų
type5 Baldai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai