Nauja Reduced price!
Psacss 2020 Aikštėje Negabaritinių Akiniai Nuo Saulės Moterims/Vyrams Derliaus Saulės Akiniai Markės Dizaineris Spalvotų Akinių Oculos De Sol Feminino

Psacss 2020 Aikštėje Negabaritinių Akiniai Nuo Saulės Moterims/Vyrams Derliaus Saulės Akiniai Markės Dizaineris Spalvotų Akinių Oculos De Sol Feminino

€2.24

-49%

€4.40

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Moteriški Akiniai nuo saulės, Drabužiai, Reikmenys, Pigūs moteriški Akiniai nuo saulės, Aukštos Kokybės Drabužiai, Reikmenys, Moteriški Akiniai nuo saulės.

Prekės Aprašymas

Aukštos Kokybės Lengvas Plastiko Spalvotų Aišku, AC Objektyvas UV400 APSAUGOS JŪSŲ AKIS – PSACSS ' s anti-glare lęšiai gali blokuoti 100% tiek nuo UVA ir UVB spindulių. UV400 vardinė akinių nuo saulės yra labai svarbu filtruoja saulės atspindėto akinimo ir apsaugoti savo akis nuo ilgalaikio UV žala, kai jūs einate. AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGOS – Tai PSACSS Klasikinių Senovinių Kvadratinių Prekės dizaineris akiniai nuo saulės yra pagamintas iš aukštos kokybės metalo , spalvinga UV400 lęšiai ir pavasarį, vyriai, lankstai, visus duomenis, užtikrinti, kad jūs ilgą laiką naudojant. Šis mados elementas, tinka tiek vyriškos, ar moteriškos, ir tai tinka bet kokios klimato ir oro sąlygų. PUIKIAI VISI APVALESNĖS – Tai PSACSS akiniai nuo saulės yra puikus pasirinkimas lauko sporto ir veikla, pavyzdžiui, važiuoti dviračiu, vairavimo, parduotuvės, kelionės, žygiai, ir tinka kaip aukštosios mados aksesuaras ir kasdien dėvėti ištisus metus. Siekiant sumažinti kainą, jūsų pirkimo, mes naudojame paprasta pakuotė, bet duoti akiniai, rankinės ir akiniai audiniu. APTARNAVIMAS PO PARDAVIMO Jei turite klausimų apie produktą, nedvejodami kreipkitės į mus. Mes teikiame geriausias paslaugas, kol būsite patenkinti.Susisiekite su mumis, be abejo,!

Akinių priežiūra:

1. Nepriklausomai nuo akinių rėmelio arba akinius nuo saulės, dešinės kojos pirmą kartą gavo ir tada į kairę koją, gautą sandėliuojant. Neteisingas būdas sukels akiniai turi būti subalansuota ir iškreiptas. 2. Nuėmus akinius, įdėti veidrodis veidas į akinius atveju, įsitikinkite, kad nėra jokių dalelių akiniai atveju taip, kad nebūtų subraižyti veidrodžio paviršiaus, arba įdėti ją į akinius atveju po vyniojimo jį su akiniais audiniu. 3. Po nešioti akinius ilgą laiką, jis gali sukelti pusiausvyros ar net deformacijos, todėl rekomenduojama imtis atsargumo akinius, kiek įmanoma. 4. Akiniai neturėtų būti pateikti nuo aukštos temperatūros, drėgnoje aplinkoje ilgą laiką, pvz., pagal automobilio priekinio stiklo, vonios, virtuvės, taip, kad pagreitinti senėjimo akinius.

Tinkama proga Vairavimas , Žvejyba , Šalis , Pirkiniai
Lęšių Medžiaga BLSK
Drop laivyba Parama
Lęšių Optinės Požymis UV400
Rėmas Stilingas, Patogus Ir Ne Lengvai Deformuojasi,
Akiniai Tipas Akiniai nuo saulės
Rėmas Medžiaga Plastikiniai
Pakavimas Akinių Maišelis & Akinius Medžiaga
Lytis MOTERIS
Tinka minios Akiniai nuo saulės moterims , Mergina , Moteris , Mergina,Vyrų,vyrų
Stilius Prabangus , Derliaus , Mados , Atsitiktinis , Retro
Lęšio Plotis 65mm
Elemento Tipas Akiniai
Tinka veido formą Apvalios veido , Ilgai veidą , Kvadratinė veido Ovalo formos veidas
Matomos šviesos pralaidumas 99.9% HD
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Prekės Pavadinimas psacss
Akiniai nuo saulės 2019 akiniai nuo saulės moterims, vyrams
Vyriai Sustiprintos Metalo Lanksto
Modelio Numeris zd001
Didmeninė Taip Paremti
Lęšio Aukštis 55mm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai