Nauja Reduced price!
1 Pora Unisex Kulno Gelio Kojinės Drėkina Spa Kojinių Pėdos Priežiūros Priemonės Raštas Odos Drėkinamasis Sklandžiai Stabdžių Sausas, Krekingo Skilinėjimą

1 Pora Unisex Kulno Gelio Kojinės Drėkina Spa Kojinių Pėdos Priežiūros Priemonės Raštas Odos Drėkinamasis Sklandžiai Stabdžių Sausas, Krekingo Skilinėjimą

€0.93

-40%

€1.56

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Pėdų Priežiūros Priemonė, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Pėdų Priežiūros Priemonė, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Pėdų Priežiūros Priemonė.

Sveiki! Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje! Prašome pasirinkti,jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.

Savybės: 100% Brand new ir aukštos kokybės. Medžiaga:medvilnė ir silicio gelio Spalva: 1/2/3/4/5/6/7/8/9/10 Dydis: Vienas Dydis Tinka Visiems, Jis yra minkštas ir patogus, daugiau patvarus naudoti. Tai padės išlaikyti jūsų kojų jausmas švieži. Jis yra vienas geras pasirinkimas atsipalaiduoti savo savarankiškai.

Pakuotė: 1 Pora x Spa Kojinių, Šiltą Patarimai: Prašome išvalyti savo kojas ir rankas kiekvieną kartą prieš naudojant kojinės. Siekiant geresnio efekto, naudokite kojinės 3-5 kartus per savaitę, kiekvieną kartą apie 20-30 minučių.

> 1. Prašome leisti 1-3 mm skiriasi dėl rankinis matavimas.

>2. Dėl skirtingų ekrano ir skirtingų šviesos, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū už jūsų supratimą.

3. Jei jūs padaryti didelį užsakymą , prašome susisiekti su manimi, mes siūlome keletą nuolaida.

3 funkcija Stabdžių Krekingo Skilinėjimą
Funkcija 6 masažas
Modelio Numeris Pėdų Kojinės
Taikoma Vartotojams Žmonės su Pėdų Odos Problemos
Lytis Moterų Ir Vyrų
2 funkcija patogus
Funkcija 5 Nagų Gydymas
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 1 Kulno Gelio Kojinės
Spalva 1/2/3/4/5/6/7/8
Elemento Tipas Pėdų Priežiūros Priemonė
dydis One Size
Funkcija 7 pėdų dildė
Data 2021
4 funkcija Daugkartinio naudojimo
Medžiaga cooton ir silicio gelio
Funkcija Išvengti krekingo Kulniukai
Tipas pėdų Raštas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai