Nauja Reduced price!
PU Oda Kieta, Minkšta, Spalvinga Naminių Šunų Antkaklis Skirtas Mažas Vidutinis Didelis Šunų Kaklo Dirželis Reguliuojamas Saugus Mažylis Kačiukas Kačių Antkaklis

PU Oda Kieta, Minkšta, Spalvinga Naminių Šunų Antkaklis Skirtas Mažas Vidutinis Didelis Šunų Kaklo Dirželis Reguliuojamas Saugus Mažylis Kačiukas Kačių Antkaklis

€1.81

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Antkakliai, Namai Ir Sodas, Pigūs Apvadai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Antkakliai.

Savybės:

1.Odos šunų antkakliai ir mažylis antkakliai yra puikus derinys stiliaus, aukštos kokybės ir komforto. Šie odiniai antkakliai suaugusiems šunims, taip pat, kaip šuniukai yra patogi, lanksti, lengvas ir elegantiškas;

2. Minkštas pet antkaklis, pagamintas iš aukštos kokybės PU;

3.Mūsų odiniai antkakliai šunims puikiai tinka kasdieniniam naudojimui. Visiškai saugus jūsų šuo ir ne alergija.

4. Reguliuojamas naminių gyvūnėlių apykaklės, tvirtas ir patvarus, tinka bet koks mažas / vidutinis / didelis šuo,

Medžiaga: PU oda

Spalva: Juoda, Balta, Tamsiai Ruda, Raudona, žalia, Rožinė, rožė Raudona, Tamsiai mėlyna, pilka, Chaki,geltona

Dydis: Žr. toliau pateiktus išsamius matmenys;

Patarimas: Matavimo metodai: Prašome rezervuoti piršto plotis matuojant apskritimo jūsų augintinio kaklo;

(Apykaklės, matuojant ranka, prašome leisti 1-3 mm paklaida)

Produkto kiekis: naminių gyvūnėlių apykaklės X1;

Mes fabrike ir kokybės mažmenininkas. Mes jums geriausius produktus, ir geriausia kaina. Komanda daugiausia dėmesio skiriama pet produktų, yra kokybės apdorojimo fabrikas ir turtingą patirtį, jei jums reikia, kad pirkti daug, prašome kreiptis, Mes, jūs gausite lengvatines didmeninės kainos, ir pasirūpinsime, aukštos kokybės ir greitas logistikos už jus, mes traktuosime kiekvienas klientas su nuoširdumu.

Kiekvieną kartą mes gauname penkių žvaigždučių įvertinimas iš mūsų klientams, mums bus labai malonu. Jūsų pripažinimas yra mūsų didžiausia motyvacija.

Nes tai yra tarptautinė paketas, daugelis klientų yra daugiau susirūpinęs dėl logistikos.

Paprastai, mūsų produktai iki 5 JAV dolerių bus pasirinkti naudoti įprastos logistikos nemokamas pristatymas. Nes mes renkamės greitai logistikos nemokamas pristatymas, mes neturime jokio pelno. Mes rekomenduojame, kad jūs naudojate papildomą mokestį pasirinkti premium greitai, logistika.

Produktų daugiau nei $5, mes pasirinkti aukštos kokybės ir greitas logistikos nemokamas pristatymas.

Bendrosios logistikos laiku: Europa, Šiaurės Amerika, Okeanija senėjimas yra 20-35 dienų, Šiaurės Amerikoje senėjimas: 30-50 dienų, kai nuotolinio šalyse bus pratęstas, mūsų įsipareigojimas laikas yra 60 dienų, jei negavote prekės už daugiau kaip 60 dienų, prašome susisiekti su Mes, mes neleis jums kenčia.

Aukštos kokybės greitai logistika: Europa, Šiaurės Amerika, Okeanija yra 15-30 dienų, ir Šiaurės Amerikoje yra 25-35 dienas.

Jei pirkti daug prekių, mes pasirūpinsime tarptautinės greitai, logistika, tokių kaip DHL, UPS, EMS, ir t.t., ir terminas-6-10 dienų visame pasaulyje.

Mieli draugai, jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Mūsų komanda džiaugiasi, kiekvienas draugas pasaulyje, ačiū.

Medžiaga Oda
Sezonas Visi sezonai
Tipas Antkakliai
Apykaklės Tipas Pagrindinio Apvadai
Funkcija Greito Atjungimo
Prekės Pavadinimas OLN
Modelis Kietas
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai