Nauja Reduced price!
3M dvipusės Savarankiškai Adhese Stipri Juosta Juoda Balta Putų Tvirtas Padas Montavimo Aikštėje Turas Automobilių, Namų Biuro Klijai AA508

3M dvipusės Savarankiškai Adhese Stipri Juosta Juoda Balta Putų Tvirtas Padas Montavimo Aikštėje Turas Automobilių, Namų Biuro Klijai AA508

€0.50

-45%

€0.91

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Juosta, Namų Tobulinimas, Pigūs Juosta, Aukštos Kokybės Namų Tobulinimas, Juosta.

Daugiafunkcinis:

Idealiai tinka klijavimas kartu panašių arba skirtingų medžiagų, pavyzdžiui, popieriaus, medžio, metalo, stiklo, plastiko ir kt. Paprastai naudojami korpusai, panelių, skystųjų KRISTALŲ ir tt.Tačiau dėl savo putojimo medžiagų, jie gali būti tinkamas ne prilipti prie kiaušinių putų garso izoliacinės plokštės.

Lengva naudoti

1. Nuvalykite plotas turi būti valomi su alkoholiu. 2. Pašalinti pagrindo popieriaus. 3. Smūgis juosta su džiovintuvas. ; 4. Paspaudę įrenginio padėtį, paspauskite tvirtai, pastos poveikis yra labai tvirtas. savaime lipni dvipusė juosta, jis gali būti sumažinti, kad būtų patenkinti jūsų poreikiai skirtingi.

Stiprus ir patvarus:

Mūsų dvipusis pagalvėlės yra pagamintos iš aukštos kokybės EVA putos (etileno-vinilacetato kopolimeras), prilimpa labai gerai ir yra labai patvarus. Lengva naudoti: naudoti šie klijai putų pagalvėlės, tiesiog lupimasis nuo apsaugine plėvele iš abiejų pusių.

MEDŽIAGA

Pagaminti iš EVA putų, gera patvarumą, temperatūrai išlaikyti, stiprių klijų, atspari vandeniui.

Kaip naudoti:

Įsitikinkite, kad paviršius iš dviejų dalių, kurios turi būti surištos yra lygus ir švarus. Nulupkite plėvelę, iš vienos pusės, tada įklijuokite jį į pasirinktą vietą ir paspauskite mygtuką su vidutinio sunkumo jėga (jei dideli ar sunkūs daiktai, prašome kreiptis keletą Dvipusis Putų Juosta nežymiai ir tolygiai), ir tada laukti apie 30 minučių prieš lupimasis nuo kitos pusės filmas. Paspauskite vidutinio sunkumo jėga. Ilgalaikis poveikis gali būti pasiektas po 48 valandų.

6 punktas stiprus dvipusis
Tipas Juosta
Kilmės KN(Kilmės)
3 straipsnis Dvipusis Juosta
Punktas 7 3m stipri juosta,stiprus dvipusis savarankiškai klijai
Prekės Pavadinimas olevo
Punktas Lipni
8 straipsnis tvirtas padas montavimo juosta
5 straipsnis lipni juosta
9 straipsnis lipnios juostos,stiprių klijų
Funkcija namo juosta,stipraus dvigubo juostos, putų juostos mygtukai
2 straipsnis Dvipusis
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Juostos Tipas Putų juosta
4 straipsnis Biuro Lipnia Juosta
11 straipsnis juosta stiprus
Sertifikavimo CE
Modelio Numeris AA508
10 punktas putų juosta,klijai putų

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai