Nauja Reduced price!
Mados Blue Stone Black Krištolo Lašas Auskarai Moterims Turkijos Antikvariniai Aukso Klipą Auskarai

Mados Blue Stone Black Krištolo Lašas Auskarai Moterims Turkijos Antikvariniai Aukso Klipą Auskarai "Vintage" Bohemijos Papuošalai

€1.54

-24%

€2.05

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Lašas Auskarai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Lašas Auskarai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Lašas Auskarai.

Produktų Duomenys

Gaminio Ilgis:48 mm | Svoris : 7.2 g Gamintojas: Wbmqda Kiekis: 1pair Medžiaga :AAA Derva,Kristalų, Cinko lydinys, su antikvariniais paauksuoti amatų Dizaino: derliaus išvaizdą temą Papuošalai,taigi, gal kai maža dot ar plyšių ant paviršiaus Spalva: prašome priimti šiek tiek spalvų skirtumas, kaip kiekvienas akmuo yra skirtingas ir unikalus,mes stengiamės parodyti jums tikrą vaizdą.

Produktai Pasižymi

Žiedo Dydis 1.parengti aslip popieriaus ir susieti jį apie pirštą 2.Ženklas ant sankryžos ant popieriaus 3.Įvertinti ilgio, tada gauti circumfererce PASTABA: 1. Prašome griežtai laikytis dydžių lentelė pasirinkite dydį. Nesirinkite tiesiogiai pagal savo įpročius.

2. Dydis gali turėti 2-3mm skiriasi dėl rankinis matavimas. Prašome atkreipti dėmesį, kai jūs priemonė. Wbmqda sveikina jus Mes turime profesionalių dizainerių sukurti daugiau mados, nostalgija, klasikinis, spalvinga papuošalai jums Klausimus iš klientų, 1. Kaip išlaikyti sekimo su mano sklypo?

Galite patikrinti, ar jūsų laivybos informacija iš šių ryšį su savo sekimo numeris : ( nukopijuokite į naršyklę). 2. Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.

Didmeninė, mes galime pasiūlyti nuolaidas ar nemokamas pristatymas remiantis kiekis norite užsisakyti. Transportavimo laikas yra maždaug 3-7 darbo dienos.(Jei norite paskirtos mums savo trečiosios šalies, galime gabenti krovinį savo klientui tiesiogiai!Galite būti tikri, ir pasitiki mumis, Mes ne palikti jokios informacijos apie save.)

Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.

3. Ar yra koks nors muitai?

Mes paprastai deklaruoja mažiausia kaina, siekiant išvengti muitų. Dėl skirtingų nacionalinės politikos skirtingose šalyse, muitai būtų pirkėjų sąskaita. Todėl, Prašome palikti mums pranešimą kai jums pirkti, kad būtų pasakykite mums, kiek jūs galite sumokėti už muitus. 4. Ar spalva pleiskanoti ar paversti juoda?

Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, klasifikuojamų ct aukso, vario, ilgalaikio ir Anti-išnyks, aplinkos apsaugos, komfortiška dėvėti, alergijos nemokamai garantuotas.

5. Ar yra kokia nors problemą, apie dydį?

Prašome griežtai pagal mūsų matavimo metodas pirkti. 6. Produktai gali būti pritaikyti. Prašome susisiekti su mumis dėl papildomos informacijos.

Papuošalų priežiūra

Kilmės KN(Kilmės)
Bauda ar Mados Mados
Stilius Bohemijos
Formos\modelis GEOMETRINIO
Funkcija Aukštos Kokybės
Lytis MOTERIS
Modelio Numeris R-0365
Pristatymas Kad>10USD,Nemokamas pristatymas
Metalų Tipas cinko Lydinys
Elemento Tipas Auskarai
Express Nemokamas Pristatymas Kad>150usd Nemokamai DHL\EMS\ "FEDEX"...
Prekės Pavadinimas wbmqda
Auskarai Tipas Lašas Auskarai
Pardavimo metodai Pigus, greitas pristatymas, aukštos kokybės
Kilmės vieta Kinija (Žemyninė)
Medžiaga Derva
Drop laivyba Drop laivyba Priimti
Dovanos objektas Mėgėjams , draugų, tėvų , verslo
Proga

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai