Nauja Reduced price!
Nerūdijančio Plieno Daržovių Lapų, Separatorius Rozmarinų, Čiobrelių Kopūstų Lapų Striptizo Žolė Striptizo Looseleaf Rozmarinas Virtuvės Dalykėlių

Nerūdijančio Plieno Daržovių Lapų, Separatorius Rozmarinų, Čiobrelių Kopūstų Lapų Striptizo Žolė Striptizo Looseleaf Rozmarinas Virtuvės Dalykėlių

€3.21

-25%

€4.33

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Lukštenimo & Zesters, Namai Ir Sodas, Pigūs Lukštenimo & Zesters, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Lukštenimo & Zesters.

Funkcijos: 1. Medžiaga: maisto kokybės plieno, poliruoti ir žemės, patvarus, built-in išsaugojimo, lygus ir lengvai valomas, laikantis maisto produktų kokybės ir higienos standartų reikalavimus.

2. Devynių duobučių Dizainas: devynių skylės dydis tinka dauguma šviežių daržovių lapų šakniastiebiai turi būti pateiktas tinkamai dydžio skylės, patogiai laikyti aplink minkštas neslidžia rankena, ir tada ištraukite jį per nulupkite lapai.

3. Žolė lengvųjų frakcijų pašalinimo įrenginio: Šis augalas striptizo tinka raudonėlis, rozmarinas, čiobreliai, peletrūnai ir kitų medinių žolės. Tai labai tinka priėmimo kopūstai gabalėliais ir kitų sveikų užkandžių.

4. Lengva Paruošti: Lengva paruošti ir apdoroti įvairių žalios lapinės daržovės; saugūs ir lengva saugoti, išvengti galimų nelaimingų atsitikimų.

5. Gaminio Matmenys: apie 12.3 cm x 6,9 cm / 4.84" x 2.72 į (vidut.)

Specifikacija:

Medžiaga: nerūdijantis plienas 430+PP apsauginis dangtelis

Dydis: apie 12.3x6.9cm/4.84*2.71 į

Storis: apie 2mm

Svoris: apie 72g

Panaudojimas: Tinka išpardavimas avižos, rozmarinas, čiobreliai, peletrūnai ir kitos žolės, lupimo ir pjaustymo daržovių, tokių kaip kopūstai.

Pakavimo Sąrašas:

Žolė striptizo*1

Sertifikavimo CIQ
Funkcija Eco-Friendly
Modelio Numeris 2020 m.
Vaisių Ir Daržovių Įrankiai Tipas Lukštenimo & Zesters
Medžiaga Nerūdijančio plieno

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai