Nauja Reduced price!
Liaudies Akmens malūnas keramikos amatai Moliuskui Smilkalų Degiklis papuošalai aromatas Kūgio Censer Smilkalų namų puošybai p5055

Liaudies Akmens malūnas keramikos amatai Moliuskui Smilkalų Degiklis papuošalai aromatas Kūgio Censer Smilkalų namų puošybai p5055

€0.97

-40%

€1.63

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Smilkalai & Smilkalai, Degikliai, Namai Ir Sodas, Pigūs Smilkalų & Smilkalai, Degikliai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Smilkalai & Smilkalai, Degikliai.

Visų pirma,ačiū už jūsų aplankyti mūsų parduotuvės , jūs privalote būti nuostabios, jei jūs pakabinti mūsų parduotuvėje.

aprašymas: Tipas: Smilkalų Degiklis Medžiaga: Keramika Dydis: Kaip parodyta nuotraukose, Paskirtis : Namų, biuro, viešbučio, arbatos namai, jogos studija, meditacija, budistų šventyklos, kambarį ir kt. Veiksmingumas : grynas oras, ramina nervus, padeda sutelkti, apdailos ir kt. Paketą sudaro: 1 x smilkalų degiklis+10vnt sumaišyti smilkalai kūginiai nemokamai, kaip dovana. jei norite gauti daugiau kūginiai smilkalai , jūs caan pirkti smilkalai kartu. Pastaba : Keramika yra trapi ,tačiau mes, supakuotas, labai gerai saftely , nors tai, jei jums gauti skaldytų produkto, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai ne dvejonių .mes vėl nauja arba kaip jūsų idėja ,ačiū.

daugiau prekių rasite mūsų parduotuvėje

pastabos:

1. Dropshipping yra palaikomi. prašome jums tiesiog maloniai palikti žinutę lašas laivybos jūsų užsakymą,mes išsiųsti prekę be sąskaitos faktūros ir mūsų parduotuvėje informacijos ir t. t.. 2.Jeigu prekės yra sugadintas arba netinkamai ar kitų priežasčių, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš atidarydami ginčo ar palikti ne-gera apžvalga. Mes darome viską, kad reslove problemas,grąžinti pinigus, arba vėl naują elementą prie jūsų.

Taikymo Sritis gyvenamasis kambarys
Kosmetikos Funkcija Assuaging ir Ramina
Klasifikacija Smilkalai Bazės
Medžiaga Keramikos
Tipas Smilkalų Degiklis
Gamyba Žvakė Aromaterapija Krosnis
Naudoti Kvapas Pašalinti/Sausinimas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai