Nauja Reduced price!
20/30/vnt. Tarpdančių Šepetėlių Burnos Higienos Valyti Tarp Dantų, burnos priežiūros Siūlas Šepetėliai Dantų Minkštojo Plastiko Ortodontinis

20/30/vnt. Tarpdančių Šepetėlių Burnos Higienos Valyti Tarp Dantų, burnos priežiūros Siūlas Šepetėliai Dantų Minkštojo Plastiko Ortodontinis

€2.98

-29%

€4.20

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Tarpdančių Šepetėlis, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Tarpdančių Šepetėliu, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Tarpdančių Šepetėlis.

Savybės:

Su tarpdančių šepetėliu turi šerių, kad yra minkštas ir švelnus, ir nebus padaryta žalos guma, ir elastingos ir tvirtos plieninės vielos.

Labai gera maisto likučių paliko tarp dantų.

Su push-pull elgtis, kad yra sunku pertrauką, tarpdančių šepetėlis yra kompaktiškas ir patogus nešiotis.

Instrukcijos:

Vieta tarpdančių šepetėliu dantis ir lėtai judinkite šepetėlį pirmyn ir atgal į dantų tarpas, kad būtų pašalinti maisto likučiai tarp dantų.

Po kiekvieno naudojimo, valyti tarpdančių šepetėlių su vandeniu ir padėkite jį sausoje vietoje. Kai šeriai yra išlenktas, jie turėtų būti pakeistas.

Parametrai:

Medžiaga: PE plastiko + brush + plieninės vielos

Specifikacijos: (vidut.) 0,6 mm-raudonos spalvos, 0.7 mm-mėlyna, 0,8 mm-žalia, 1.0-1.2 mm, geltona, 1.2-1.5 mm-oranžinė, 0.6-1.5 mm-daugiaspalvis

Pakuotė:

20 VNT./ box * Tarpdančių Šepetėliu

Šiltas Patarimas: Gerbiamas pirkėjas, dėl apšvietimo efektas, monitoriaus šviesumą, rankinis matavimas ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą. nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti! Ačiū!

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Dantų siūlas stick-ABS-PTFE linija
Modelio Numeris Tarpdančių Šepetėlis
Kiekis 20/30Pcs
dydis 0.6mm\0.7mm\0.8mm\1.0-1.2mm\1.2-1.5mm
Prekės Pavadinimas JCSYFAC
Amžiaus Grupė Suaugusieji

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai