Nauja Reduced price!
NAUJŲ Automobilių Stiliaus paketų prižiūrėtojų raktinę Key Chain Nailono Kaspino

NAUJŲ Automobilių Stiliaus paketų prižiūrėtojų raktinę Key Chain Nailono Kaspino "Keychain" Už " Nissan Nismo Almera Patrol Qashqai Tiida X Trail Pastaba Teana 350Z 370Z

€1.62

-43%

€2.89

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Raktų Pakabukai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Raktų Pakabukai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Raktų Pakabukai.

Tipas: Automobilių Key chain Medžiaga:Cinko lydinio + mados nailono diržas Dydis : 21.8x2.6cm Spalva: Juoda, Raudona pakuotę įeina : 1Pcs Key chain Funkcijos : 1.100% Brand new ir aukštos kokybės. 2.Išskirtinį dizainą,perduoti begalinis įdomus jums life 3. NUOSTABUS DIZAINAS: jūsų draugų bus pavydus šis nuostabus Raktų grandinės. 4. IŠLAIKYTI SAVO RAKTUS SAUGUS. PAPRASTA, KAD IŠTRAUKTUME IŠ KIŠENĖS. Pastaba: 1. Spalva tikrąjį daiktų gali būti šiek tiek skiriasi nuo sąrašas vaizdus, dėl skirtingų monitorių. 2. Gali būti šiek tiek klaidų, dėl rankinis matavimas.Prašome patvirtinkite, dydį atidžiai. 3. Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! 4. Atsiliepimai yra labai svarbus Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto prieš suteikdamas mums mažai-star arba neigiamą grįžtamąjį ryšį, todėl, kad mes galime išspręsti jūsų problemą patenkinamai.

Specialios Funkcijos GRAŽUS
Elemento Tipas Raktų Pakabukai
Elemento Ilgio 21.8inch
Prekės Svoris 20g
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Plotis 2.6inch

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai