Nauja Reduced price!
Ženklelis Turėtojas Virvelę 46CM Saldainiai Spalvos Virvelę Name Tag ID Kortelės Paroda Kortelės Turėtojas Ženklelis Turėtojas Biuro ir Mokyklos Supplie

Ženklelis Turėtojas Virvelę 46CM Saldainiai Spalvos Virvelę Name Tag ID Kortelės Paroda Kortelės Turėtojas Ženklelis Turėtojas Biuro ir Mokyklos Supplie

€0.52

-50%

€1.06

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Ženklelis Turėtojas Ir Priedai, Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Pigūs Ženklelis Turėtojas Ir Priedai, Aukštos Kokybės Švietimo Ir Biuro Reikmenys, ženklelis turėtojas virvelės, kortelės turėtojas ženklelis, savininkas ženklelis.

[xlmodel]-[custom]-[50279] Elemento Specifiką Būklė: Nauja

[xlmodel]-[foto]-[0000] Produkto Nuotraukos

[xlmodel]-[custom]-[51109]

Didmeninė, yra sveikintinas. Jei jūs pirkti urmu, mes jums nuolaidos už jus, ypač senų VIP klientams.

Drop laivyba kad yra sveiki. supakuotas be sąskaitos faktūros ir reklama (Palikti mums pranešimą kai užsakymo pateikimo). Mes įdarbinti platintojai visame pasaulyje, kviečiame prisijungti.

"PASIDARYK pats" pritaikymas yra leidžiama. MOQ (Mažiausias Užsakymo kiekis) ir Kaina priklauso nuo gaminių detales, kad jums pasiūlė.

# Pažadame, visi produktai yra įgyvendinami griežtai bandymas prieš pristatymas. Visos nuotraukos parodė, kad jūs esate 100% imtasi natūra ir nuoroda tik. Prašome leisti galimus skirtumus tarp produktų ir nuotraukas.

# Prašome patikrinti, su custom savo šalį prieš perkant. Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

Prekės Pavadinimas XIANQIN
Modelio Numeris ženklelis turėtojas virvelės
Punktas Ženklelis Turėtojas
Tipas virvelės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai