Nauja Reduced price!
1Pc Tradicinės Kinų Gamtos Jade Šukos Masažas, Spa Akupunktūra Galvos Terapijos Trigger Point Gydymo Dėl Galvos Gua Sha Valdyba

1Pc Tradicinės Kinų Gamtos Jade Šukos Masažas, Spa Akupunktūra Galvos Terapijos Trigger Point Gydymo Dėl Galvos Gua Sha Valdyba

€1.73

-50%

€3.47

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Šukos, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Šukos, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Šukos.

Jade Šukos Tradicinės Kinų Gamtos Vienas Massager Galvos Masažas Ramina Nervus

Kulka Taškų: 1、Pagaminti iš grynos natūralios jade, Išskirtinį drožyba amatų, korio formos grandymo valdyba, anti-balti plaukai Xiuyu plaukų šukos, galite gilus masažas galvos, atleiskite, raumenų įtampą.

2、mažo dydžio, lengva naudoti, lengva nešiotis, jade šukos namuose SPA ar kelionės, darbas gali būti naudojamas. Šukos yra taip pat būtina turėti prekės kasdieniame gyvenime.

3、Jade šukos plaukų po naudojimo yra ne statinis, produkto kokybė yra užtikrinama, jo paviršius yra labai lygus, naudojimo bus labai patogu, nebus pažeisti galvos odą, reguliariai naudojant, yra geros sveikatos.

4、Tai grandiklis, taip pat gali būti naudojama ant kūno, veido, kaklo, nugaros, riešų, pečių, kojų ir pėdų masažas jūsų kūną ir stiprinti sveikatą.

5、Skatinti kraujo apytaką į odos paviršių, skatinti geros sveikatos ir mažina skausmą, yra puiki dovana šeima ar draugais.

Parametras:

Medžiaga: natūralus nefritas

Dydis: apie 9*4.5*0.5 CM/3.54*1.77*0.19 cm

Pastaba: Dėl įvairaus laipsnio skaidrumo gamtinių jade pati, spalvą kiekviena iš jų yra nenuosekli.

Pakavimo sąrašas:

1* Masažas šukos

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokestis

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 7 dienas nuo jūsų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties. Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas. Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka. Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma). Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Funkcija 1 Šukos grandiklis
Elemento Tipas Šukos
dydis Jade Combs
Dropshipping Parama
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Gilus masažas šukos
Modelio Numeris Jade Šukos
2 funkcija Masažas šukos
Medžiaga Kita

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai