Nauja Reduced price!
Moteriški Tuščiaviduriai Iš Dragonfly Balta Klaidingą, Netikrą Apykaklės Lolita Žakardo Gėlių Nėrinių Didelis Šalikas Karoliai Trumpas Poncho Capelet

Moteriški Tuščiaviduriai Iš Dragonfly Balta Klaidingą, Netikrą Apykaklės Lolita Žakardo Gėlių Nėrinių Didelis Šalikas Karoliai Trumpas Poncho Capelet

€1.64

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: www.bfakeliones.lt, www.bfakeliones.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Aprašymas:

OOTDTY

Savybės:

100% brand new ir aukštos kokybės

Balta spalva, dragonfly stiliaus, saldus tuščiaviduriai iš žakardo nėrinių dizainas, troškinti apdaila, reguliuojamas nėriniai-up bowknot.

Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, minkštas, sklandžiai jausmas, lengvas, lengva dėvėti, puikus vestuvių skara nuotaka.

Vienas dydis tinka moterims ir merginoms, nuimamas ir reguliuojamas, su nėrinių juostelė saugo ją aptemptas ir yra pakankamai lanksčios, kad būtų tinkami daugumai dydžių.

Žavinga balta nėrinių skara apykaklės viršūnes moterims dėvėti liemenę, bako viršuje, paplūdimio apranga, suknelė suknelė, palaidinė, liemenės, paltai.

Paauglių mergaičių moterims, kaklo ir pečių dekoracijas. Proga: biuro, mokyklos, šalies, su oro kondicionieriais kambarys, paplūdimys, atsitiktinis kasdienio naudojimo.

1 netikrą apykaklės tik, kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas!

Specifikacija:

Spalva: Balta

Medžiaga: Medvilnė, Poliesteris

Dydis: Vienas Dydis Iškirpte: 40/41cm(sudarė 15,75) su Neprivaloma Modelis: A,B,C,D,E,F Iškirpte: 47cm(18.50 in) Priekiniai Ilgis: 19cm(7.48) iš Nugaros Ilgis: 15 cm(5.90 in) Pečių Plotis: 15cm(5.90 in)

Kiekis: 1 vnt

Pastaba:

Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių

Ne mažmeninės pakuotės.

Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū!

Komplektą sudaro:

1 x Netikrą Apykaklė(kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.)

Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Elemento Tipas Ryšiai
Modelio Tipas Kietas
Stilius Mados
Iškirpte 40cm(sudarė 15,75 in)
Lytis MOTERIS
Medžiaga Poliesteris
Modelio Numeris DXAA6EE407163
Kilmės KN(Kilmės)
dydis One Size
Ryšiai Tipas Nuimamas apykaklės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai