Nauja Reduced price!
1pcs Karšto Parduoti Shaker Formų Dreni Epoksidinės Popsicle Dervos Formų Silikono Formos Star Lokys Key Chain Žavesio Amatų Pakabukas Įrankiai

1pcs Karšto Parduoti Shaker Formų Dreni Epoksidinės Popsicle Dervos Formų Silikono Formos Star Lokys Key Chain Žavesio Amatų Pakabukas Įrankiai

€1.49

-40%

€2.49

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai.

✅【Paketo】11pcs UV dervos formų: Širdies Pelėsių + Mėnulis Pelėsių + Star Pelėsių + Katė Pelėsių + Ežys Pelėsių + Arbūzas Pelėsių + Braškių Pelėsių + kvepalų buteliukai Pelėsių + Žiūrėti Pelėsių + Ledai Pelėsių + Planetos Pelėsių

✅【Dydžio, formų】Ilgis: 4.4-6.8 cm/1.73-2.67 colių; Plotis-4.2-5.9 cm/yra 1,65-2.32 colių; Aukštis: 0.9 cm/0.35 cm. Detalės dydis prašome patikrinti, ar nuotraukų-2. Puiki DIY auskarai, karoliai, apyrankės, pakabukai, keychain ir kiti papuošalai pakabukas sprendimus. Jūs galite naudoti ją padaryti purtyklė į savo mobilųjį telefoną atveju taip pat. Taip pat puikiai, dovanos vaikams, ir "PASIDARYK pats" amatininkų.

✅【Medžiagos】dervos formos yra pagaminti iš kokybės minkšto silikono. taip, kad jūs galite aiškiai matyti viduje šie pelėsiai. Kraštus silikono formų yra lygus, jis yra saugus dėl savęs ir savo vaikų. Lengva naudoti ir valyti.

✅【Shaker pakabukai】Gali būti taikomas užpildyti pakabukai su vandens arba aliejaus (kūdikių aliejus, purtyklė, naftos ir kt.), suteikti jai sniego rutulio poveikį. Be to, galite pridėti šiek tiek džiovintos gėlės, derva, pigmentas, dervos dažų ir įdėti įvairių puošmenų arba užpildais.

☞ 【Aptarnavimas po pardavimo】Nobgum pateikti grąžinti visą arba naujų pakaitinių paslaugas mūsų klientams, jei yra kokybės problemų su elementą. Jei nesate visiškai patenkinti, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes padarysime viską, susidoroti su juo. Jei norite prekės, kviečiame pasidalinti jūsų pirkinių patirties su mumis,taip pat.

Kilmės KN(Kilmės)
Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai Tipas Klijai
Medžiaga Silikono

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai