Nauja Reduced price!
BM Projektas (Juoda Mentalism) pagal Haim Goldenberg ir Vaikinas Bavli - magija gudrybės

BM Projektas (Juoda Mentalism) pagal Haim Goldenberg ir Vaikinas Bavli - magija gudrybės

€1.29

-34%

€1.98

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Magija Gudrybės, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Magija Gudrybės, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Magija Gudrybės.

Įsivaizduokite, kad turite susitikimas su big shot įmonių direktorius, ar Priartinimo, Eksploatacinės atskiros grupės ar kitos virtualaus platforma.

Jums reikia patraukti jų dėmesį ir padaryti kažką nepaprasto gyvų virtualios terpės!

Vizualizuoti tai:

Laisvai pasirinktas vardas buvo parašytas ant popieriaus, kad buvo visiškai peržiūrėti visą laiką. Bamm!

Kortelių jie pavadinimas, atrodo, yra tik tie, kurie paliko tuščią kortelę atveju. Bamm!Jūs atspėjote skaičius, kad jie pasirinko GYVENTI priešais visiems. Bamm!

Ir tai yra tik pradžia.

Tai yra galia BM Projektas (Juoda Mentalism) pagal BaKoReMAGIC.

Ši pamoka jums sužinoti, kaip nustebinti bet kokią auditoriją, nei Mastelio, arba bet kokio kito tipo virtuali paroda. Kasdienybe yra galingas ir universalus; lengvai pritaikyti konkrečiam klientui.

Bet svarbiausia – šie efektai yra 100% pagaminti dalyvauti Virtualioje Parodoje. Atsižvelgiant magiškasis į kitą lygį ir didinant šios platformos, savo poveikis leis kiekvienam parodyti jums tai padaryti, parduoti savo kitą šou!

BM projektas-tai bendradarbiavimas 3 kūrybingi protai atneša jums unikalią naudingumo sąvoka mentalism dėmesio virtualus rodo spektaklius, bet ne tik.

Nuo vieno iki kelių prognozės, jėgų, sumaišoma ir suderinti, proto skaityti, ir sąrašas tęsiasi.

Poveikis įtraukti į šį BM Confabulation – kiekvieną detalę, kad klientas įsivaizduoja nurodyta ant matomas pastaba arba užklijuotame voke. Ar jis sėdi, ar stovi. Tai yra šventasis gralis Mentalism ir dabar tai GALVOJE PUČIA poveikis gali būti tavo! BM ESP atitikimo – įdėti modernus nugaros klasikinis poveikis švariausių ir labiausiai vizualiai būdas rungtynės laisvai pasirinkta ESP ženklas, 5 kartus iš eilės. BM Spalvų atitikimo – komiksų poveikis, kuris auditorijos, įsitikinkite, kad jums yra pagaliau ne ant kiekvieno pasirinkimas jums padaryti, tik sužinoti, kad visos spalvos jie laisvai pasirinko, buvo parašyta ant kitos pusės popieriaus lapo. BM Skaičiaus prognozė – panaudojant keletą virtualių magijos principų jūs galite priversti visus skaičius. Savanoris turi visiškai laisvą pasirinkimą. BM nematomas denio – jūs iš tikrųjų nereikia nematomas denio už šį vieną. Savanorių pasirenka bet kortelę, jie nori, ir atrodo, kad VIENINTELĖ korta viduje voką arba kortelė, dėžutė. Jie iš tikrųjų GALI pasirinkti bet kokią kortelę, jie nori. BM Psichikos Epas – galite atskleisti trijų dalykų, kad savanoris pasirinko, du iš jų yra įspūdingas, tačiau trečias ketina visiškai pertvara net dauguma skeptikų žmogus savo auditoriją.

BM projektas atveria naujų galimybių pasaulį, kad anksčiau neturėjome, teikiantis daug poveikį, kuris gali lengvai būti atlikti per TRANSFOKAVIMO ar kitus virtualios platformos. Jie taip pat gali būti atliekamas, kai gyvi pasirodymai, jei jums pasirinkti. Ne pre-šou Jokios ypatingos vikrumui rankas brangus rekvizitai Jokių naudojimo gimmicked technologijų ar programinės įrangos, Nr. magnetai Jokių siūlų, Jokių baterijų Jokių smailių ar misdirection Trumpą praktikos metu – didelio poveikio Paketai butas vaidina didelis

Dėl šio išskirtinio , jūs išmoksite: sąvoka BM projektą. Kaip paruošti visų gudrybių iš patogumo savo namuose su išsamias instrukcijas ir lengvai gauti medžiagų sąrašas. Jūs gausite Grafika atitinkamas poveikis ir kasdienybe. Kaip naudoti teisingas apšvietimas konferencijų ir rodo, kad geriausiai atitiktų poveikio. Spektakliai iš 7 skirtingų daro įtaką galite padaryti iš karto. Teorija, praktinis idėjų ir pastabų iš mūsų 3 puikių protus kiekvienam efektui pateikti. Kvietimą į mūsų PASLAPTIS FACEBOOK GRUPĘ, kurioje mes paskelbsime ir dalintis naujomis idėjomis periodiškai tik tiems, kurie pirko šią

Medžiaga Popierius

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai