Nauja Reduced price!
Sraigto Stabilizatorius Turėtojas Tvirtinimo Dirželis Raštas Diržas DJI Mavic Mini/Mini 2 Drone Rekvizitai Fixed Mount Guard Priedai

Sraigto Stabilizatorius Turėtojas Tvirtinimo Dirželis Raštas Diržas DJI Mavic Mini/Mini 2 Drone Rekvizitai Fixed Mount Guard Priedai

€1.06

-23%

€1.39

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Drone Priedai Rinkiniai, Buitinė Technika, Pigūs Drone Priedai Rinkiniai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Drone Priedai Rinkiniai.

Aprašymas:

Medžiaga:TPU Taikytinos modeliai: už DJI Mavic Mini/Mavic Mini 2 Spalva:Pilka, Smėlio Grynasis svoris: 37.7 g Gaminio dydis:9*7*6cm Pakavimo sąrašas: Propelerio Laikiklis ×1

Pastaba:

1.Neapima Drone, 2.Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių, 3.Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas. prašome įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant, 4.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva prekę,įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant, Ačiū!

A: Funkcija:

1. Fix sraigto ant fiuzeliažo, siekiant išvengti žalos sraigto laikymo metu, 2. Aplinkai draugiškas ir minkštos gumos medžiagų, nebraižo liemenį ir slim sraigto, 3. Metalo fiksuotojo sagtis dizainas, lengva išardyti ir įdiegti, 4. Po lankstymo orlaivių, dirželiai užtikrinti savo priekiniai ir galiniai sraigtai, kuris daro tai lengviau pack juos į kuprinę. 5.Tai nėra originalus produktas.

B: Funkcija:

1.Pagamintas iš super elastinga silikoninė medžiaga,patogi ir apsaugos nuo įbrėžimų, 2.Mažo dydžio ir labai kompaktiškas; 3. Lengvas montavimas, greitas montavimas ir šalinimas, kai ištraukė pirštus.

Aprašymas:

Pagrindinė medžiaga: Silicio gelio, Spalvos: Raudona,Mėlyna, Taikytinos modeliai: Už DJI Mavic mini/Mini 2 Grynasis svoris: 10g, Gaminio dydis: 7.5*2.5*1cm, Pakavimo sąrašas: 1 set sraigto fiksažų

Pastabos:

1. Neapima tranų ir Laikymo krepšys, 2. Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių, 3. Ten gali būti šiek tiek dydžio nukrypimai dėl vadovo matavimo, skirtingus matavimo metodus ir priemones, 4. Nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas dėl skirtingų menamo šviesos, kampą ir ekrano monitorius.

C: Funkcija:

1. Priimti elastinga silikoninė medžiaga, jaustis patogiai, o ne skauda, irklas ir variklis 2. Mažas dydis neleidžia užsienio objektus nuo žalos, geležtės, ir automobilių, ir supa geležtės fiksuotojo apsaugos, 3. Patogus įrengimas, jūs galite greitai įdiegti ir ardyti traukiant atidaryti.

Aprašymas:

Medžiaga: Silicio gelio, Taikytinos modeliai: už Mavic Mini/Mini 2, Spalva: Juoda, sidabrinė, Grynasis svoris: 15g, Gaminio dydis: 8*2.6*1.3 cm, Pakavimo sąrašas: 2vnt Stabilizatoriaus.

Pastaba:

1.Neapima Tranai ir kiti priedai, 2.Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių, 3.Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas. prašome įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant, 4.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva prekę,įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant, Ačiū!

Svoris 37.7g
dydis 9*7*6cm
Suderinama Drone Modelis už DJI Mavic Mini/ Mavic Mini 2
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas BRDRC
Pakuotė No
Suderinama Drone Prekės DJI
Modelio Numeris už Mavic Mini/ Mavic Mini 2

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai