Nauja Reduced price!
Naujas pigiai aukštos kokybės rankų cosplay netikrų blakstienų persipintos makiažas didelėmis akimis, netikrų blakstienų 1 set/daug(5 poros)

Naujas pigiai aukštos kokybės rankų cosplay netikrų blakstienų persipintos makiažas didelėmis akimis, netikrų blakstienų 1 set/daug(5 poros)

€2.53

-16%

€3.02

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Netikrų Blakstienų, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Netikrų Blakstienų, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Netikrų Blakstienų.

Spalva :Juoda

Medžiaga :Sintetinė plaukų

Stilius :C risscross/Gamtos ilgai

1set=5pairs

Pastaba:

1.Dėl skirtingų gaminti partijomis,gali būti nuokrypis 0,2-0,5 CM prekėms.

2.Skirtumai spalva gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane,apšvietimo,fono ir t.t.Tačiau,jei jūs manote, kad prekės gautos, yra neteisingos spalvos,prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinimo ar refound yra įmanoma.

Kaip naudoti klaidingą blakstienų?

Mes priimame alipay čia

Garantija ir Garantijos:

1.100% visų pristatytų produktų, kokybiškai ir pagal griežtus patikrinimo prieš išsiuntimą mes stengiamės vengti bet kokios kokybės problema.

2.Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę,prašome grąžinti per 14 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.susisiekite su manimi, kol jūs ją grąžinti.

Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums,jei esate patenkinti

prekes galite užsisakyti,prašome palikti atsiliepimus.Jei nesate patenkinti prekes galite užsisakyti,prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.galime dirbti kartu, siekiant išspręsti bet kokius ginčus.

Jeigu jus domina mūsų produktais ar turite klausimų, prašome susisiekti su manimi. Aš darysiu viską, kad paslauga jums.Ačiū!

Naujas juodos spalvos, mados, akių šešėlių lipdukai 5 vnt./daug kalnų krištolas apdaila meno akių kaukė nemokamas pristatymas JAV dolerių 11.80 /daug

vienetų / daug

Nauja žavinga akių šešėliai lipdukai 5 vnt./daug įvairių stilių pasirinkti iš kad iki nėrinių akių lipdukai nemokamas pristatymas US$ 9.50 /daug

vienetų / daug

Naujas juodos spalvos žavinga akių šešėliai lipdukai 5 vnt./daug kalnų krištolas apdaila sudaro nėrinių akių lipdukai nemokamas pristatymas JAV dolerių 11.80 /daug

vienetų / daug

Karšto pardavimo makiažas, akių šešėlių lipdukai 5 vnt./daug mados, stiliaus nėrinių akių lipdukai nemokamas pristatymas US$ 9.50 /daug

vienetų / daug

Netikrų Blakstienų Rūšiuoti Juostelės Blakstienas
Netikrų Blakstienų Stilius Persipintos
Gamybos Procesas Rankų Darbo
False Eyelashe Ilgis 1 cm-1,5 cm
Kilmės KN(Kilmės)
Netikrų Blakstienų Medžiaga Sintetinių Plaukų
Netikrų Blakstienų Grupė Plastikiniai Medvilnės Juosta
False Eyelashe Tipas Pilnas Blakstienų Juostelės
Elemento Tipas Netikrų Blakstienų

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai