Nauja Reduced price!
3pcs Elektrinių rankinių įrankių rankovės adapterių rinkinį šešių kvadratinių riešutų gręžimo vairuotojas pratęsimo rankovės poveikio gręžimo adapterio lizdas raktu

3pcs Elektrinių rankinių įrankių rankovės adapterių rinkinį šešių kvadratinių riešutų gręžimo vairuotojas pratęsimo rankovės poveikio gręžimo adapterio lizdas raktu

€0.71

-24%

€0.94

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Elektrinių Įrankių Priedai, Įrankiai, Pigūs Elektrinių Įrankių Priedai, Aukštos Kokybės Įrankiai, Elektrinių Įrankių Priedai.

3Pcs Magnetinio Ratas Didmeninė Elektros atsuktuvas Kryžminis neslidus batterhead elektrinių įrankių Priedai Kirsti galvos Vėjo vadovas

Modelis: 50L

Ilgis maždaug. 48mm

Pastaba:

Prašome leisti 1-2mm paklaida dėl rankinis matavimas. Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra net ne calibers, spalva punktas parodyta nuotraukas gali rodyti šiek tiek skirtis nuo tikrosios prekės. Prašome atkreipti realus, kaip standartas.

Apie komentarus

Jei turite klausimų apie mūsų produktus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes padarysime viską, kad padėtų jums.

Jūs patenkinti mūsų produktus, prašome palikti mums, 5-star atsiliepimus ir iki kai kurių nuotraukų mūsų produktas, ačiū.

Apie ekspediciją

1. EKSPEDICIJOS VISAME PASAULYJE. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO / FPO)

2. Užsakymai, turi laiku tvarkyti po mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, adresai tvarka. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4 . PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Pristatymo laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5 . Mes pardavėjas nėra atsakingas už importo muitų, pirkėjas yra atsakingas už tai. Jokių ginčų, kylančių iš šio, yra neracionalu.

Grąžinimo ir atlyginimo

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, taip pat naudojami ir MES negalime PASKELBTI JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. NĖRA IŠIMTIS! Laivybos išlaidos yra padengti pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir jūs TURITE mums pateikti nemokamą sekimo numerį, konkrečios priežasties, dėl grąžinimo, ir jūsų go #.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO QUANTITE SIŪLOMI GAUTI, gavimo elementą į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, kai PIRKĖJAS ir Pardavėjas atšaukti sandorį www.bfakeliones.lt. Arba, jūs galite pasirinkti, gauti pakeitimas.

Bendras Ilgis 48
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
Modelio Numeris TSDL03226
Specifikacijos 48 mm ilgio
Kilmės Žemyninės
Tipas Partijos Antraštė
Tekstūros medžiagos Chisel įrankinis plienas
Serija Magnetinės ritės partijos vadovas
Modelis Vieną galvą ritė trumpas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai