Nauja Reduced price!
50 Vnt Spalvingas Drugelis Modelio Nagų Flakies Blizgančiais Paillette Veidrodis Blizgančių Paillette 3D Apdailos Vinis

50 Vnt Spalvingas Drugelis Modelio Nagų Flakies Blizgančiais Paillette Veidrodis Blizgančių Paillette 3D Apdailos Vinis "PASIDARYK pats" Priedai

€0.57

-38%

€0.92

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Strazdų & Papuošalai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Cirkonio & Papuošalai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Strazdų & Papuošalai.

Specifikacija: Kiekis: Apytiksl. 50 Vnt Modelis: Kaip paveikslėlyje parodyta Pakuotės Turinys: 1 Dėžutė Nagų Blizgučiai Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės Nagų dekoravimo, Lengva taikyti, gamtiniai arba dirbtiniai nagai Švaraus paviršiaus savo nagus, valyti bazės lenkų, ir padėkite jį ant nagai Antspaudą su aiškiai topcoat taip pat galite naudoti juos papuošti jūsų namų, mobiliojo telefono atveju, akiniai, pagaminti kortelę, body art ir kt. Kaip naudoti: 1.Parengti jūsų nagai su UV BASE COAT ir išgydyti ją pagal UV/LED lempoje. 2.Taikyti UV SPALVOTAS GELIS.(NE išgydyti!) 3.Naudoti tweezer taikyti blizgučiai ant jūsų nagų. 4.Išgydyti pagal UV/LED lempoje. 5.Antspaudas jį su UV TOP COAT ir išgydyti ją pagal UV/LED lempoje.

Svoris 10g
Kiekis 50pcs
dydis As the pictures show
Medžiaga Akrilo
Modelio Numeris 49295

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai