Nauja Reduced price!
18cm Apvalių Saldainių Spalvos Vandeniui atsparus Silikoninis neslidus Karščiui Atsparus Kilimėlis Taurės Miestelyje Pagalvėlė Placemat Puodą Turėtojas Virtuvės Aksesuaras

18cm Apvalių Saldainių Spalvos Vandeniui atsparus Silikoninis neslidus Karščiui Atsparus Kilimėlis Taurės Miestelyje Pagalvėlė Placemat Puodą Turėtojas Virtuvės Aksesuaras

€1.16

-42%

€2.00

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Kilimėliai & Pagalvėlės, Namai Ir Sodas, Pigūs Kilimėliai & Pagalvėlės, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Kilimėliai & Pagalvėlės.

18cm Apvalių Saldainių Spalvos Vandeniui atsparus Silikoninis neslidus Karščiui Atsparus Kilimėlis Taurės Miestelyje Pagalvėlė Placemat Puodą Turėtojas Virtuvės Reikmenys Funkcija: Pagamintas iš aukštos pareigos silione medžiaga, ji yra neslidžios ir atsparios aukštai ir žemai temperatūrai, Vieta karšti patiekalai, karštą puodą ar gėrimų, Apsaugoti stalo paviršių.. Gali būti naudojamas tiekti puodeliai, dubenys ir puodą, šaldytuvas, mikrobangų krosnelė ar kepimo orkaitėje... Stilinga išvaizda ( Stalo Apdailos ) ir išskirtinį apdailos netoksiškas ir beskonis Minkštas ir flexiable, neperleidžiama ir galima naudoti ilgą laiką, Lengva valyti ir plauti indaplovėje Specifikacija: 100%Nauja ir aukštos kokybės Medžiaga: Maisto kokybės silikono Dydis: 18*18*0.8 CM or18*18*0.3 CM Karščiui atsparios temperatūros yra -104F į 446F (-40C iki 230C) Spalvos: Oranžinė,Raudona, Žalia, Purpurinė, Rožė, Rožinė, Tamsiai mėlyna, Šviesiai Mėlyna, Geltona, Ruda Paketą įeina: 1 x Silikoninis Kilimėlis Placemat 1. Mokėjimo

Mes palaikome šiuos mokėjimo būdus. Visi mokėjimai atliekami www.bfakeliones.lt yra tvarkomi Alipay.

2. Siuntimo Informacija

A. laivybos visame Pasaulyje, išskyrus atvejus, kai šalių.

B. Mes procesą užsakymus laiku po mokėjimo tikrinimo.

C. Laivybos laikas

aš: ePacket Į JAV: 7-15 dienų

ii: www.bfakeliones.lt / Kinija / Singapūro Oro Paštas: Aplink 15-45 darbo Dienų.

iii: Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius: Maždaug 20-60 Darbo dienų. Maždaug 50-90 dienų Brazilijos.

iv: Jei pasirinksite DHL, ar AVS, laivybos laikas bus maždaug 6-15 darbo dienas.

D. Jei negavote prekės per mūsų pažadas metu, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau. Kartais ji gali patenkinti išskirtinėmis aplinkybėmis, pavyzdžiui, blogas oras, atostogų, politikos kaita, atokioje vietoje ir pan. Mes, kurie padės patikrinti ir duos visa grąžinamoji išmoka, jei jums nereikia gauti sklypas pagaliau.

3. Grąžinimo politika

Mes siūlome 100% paslaugą, jei produktas sugadintas arba kai kurie kiti tiekėjo problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl informacijos tik per 7 dienas po to, kai gausite prekę ir 30 dienų grąžinti. Ačiū!

4. Atsiliepimai

A: Jei jūs patenkinti mūsų paslaugos, prašome palikti Teigiamą Atsiliepimą ir 5 Žvaigždučių DSR taškų už mus! Mes tikrai vertiname jūsų prašome paramos.

B: Jei nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašau, nereikia mums duoti neigiamą arba neutralų atsiliepimą tiesiogiai? nes mes tikrai norėtume išspręsti visas problemas ir duoti jums malonu apsipirkti jausmas. Taigi, prašau susisiekite su mumis iš karto per pranešimą.

5. Susisiekite su mumis

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar reikia bet kokios paramos. Tai mūsų malonu tarnauti jums!

Spalva Oranžinė,Raudona, Žalia, Purpurinė, Rožė, Rožinė, Tamsiai Mėlyna, Šviesiai mėlyna, Geltona,
Modelio Numeris 10104
Stalo Apdailos Ir Priedai Tipas Kilimėliai & Pagalvėlės
dydis 18*18*0.8CM
Formos ROUND
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Silikono
Stilius Modernus
Funkcija Eco-Friendly

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai