Nauja Reduced price!
Automobilių Pagalvėlės Kalno Stovi Nintendo Jungiklis,Reguliuojamas Laikiklis, skirtas

Automobilių Pagalvėlės Kalno Stovi Nintendo Jungiklis,Reguliuojamas Laikiklis, skirtas "Nintendo" Perjungti NS/ "iPhone" / "iPad" / "Amazon Kindle Fire"

€2.89

-4%

€3.04

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Atsarginės Dalys Ir Priedai, Buitinė Technika, Pigūs Atsarginės Dalys Ir Priedai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Atsarginės Dalys Ir Priedai.

Savybės: NAUJO DIZAINO VERSIJA - turime nustatyti visus minimus klausimus senų Automobilių Pagalvėlės Turėtojas, kurie buvo pateikti dėl "Amazon" rinkos.Ji yra BŪTINA TURĖTI šeimos, kurie turi vaikų.Jūsų vaikai bus labai ramioje ir jūs galite vairuoti saugiai ir peacefuly.Ji tikrai daro savo kelionę labiau atsipalaidavęs ir okupavo.(Pastaba:gali tilpti Nintendo Įjungti Konsolę be Džiaugsmo ser.) Tobulinti 1 - Su Pakankamai Ilgio.Idealiai tinka dauguma mobiliųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių (Ekrano dydis 4 - 11 Colių). Tinka Apple iPhone X / 8 Plius / 7 / 6s / 5s "Samsung Galaxy Note 8 / S8 / S8 Plius / S7 / S6 Krašto, Huawei, HTC, "Motorola", "Nokia", "Google" ir "LG;" iPad "Pro 10.5 / 9.7", "iPad" Oro / mini", "iPad" 4 / 3 / 2 / 1, Galaxy Tab, ASUS Zenpad ir kt. Tobulinimas 2 - Daugiau Tvirtas ir Mažesnių.Nesijaudinkite, kad jūsų turėtojui bus pertrauka, ar jūsų prietaiso bus fall out lengvai.Mažas dydis bus išvengta subraižymo ar kritimo.Jis bus saugesnis.Lengva surinkti ir gali būti nustatoma nuolat. Gerinimo 3 - Silikono padas automobilio viduje pagalvėlės kalno gali ne tik apsaugoti jūsų automobilio sėdynės atrama galvai, bet taip pat gali užtikrinti, kad jūsų prietaisas nėra iškristi lengvai.Laikykite savo Jungiklis gražus ir tvirtai nr. bounce, kaip kitiems savininkams. Gerinimo 4 - 360 laipsnių pasukimas suteikia jums geriausią žiūrėjimo kampą.Pateikiame jums patogų žiūrėjimo patirtį.Padeda vaikams išlaikyti galvą tiesiai, o ne pasvirusi į priekį pažvelgti į jų telefonas/tabletę, o žiūri.Leidžia vertikalus arba horizontalus ekranas.

Modelio Numeris YXPJ00873BK
Nintendo Modelis NINTENDO JUNGIKLIS
Kilmės KN(Kilmės)
Suderinamos Prekės/Modelis Nintendo
Su USB no
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai