Nauja Reduced price!
Aukso Mini sąvaržėlės 50Pcs Mažos Metalinės Sąvaržėlės 15mm Aukso Apkalos Apdailos Žymes Office Mokyklos Raštinės Prekes

Aukso Mini sąvaržėlės 50Pcs Mažos Metalinės Sąvaržėlės 15mm Aukso Apkalos Apdailos Žymes Office Mokyklos Raštinės Prekes

€3.04

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Įrašai, Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Pigūs Įrašus, Aukštos Kokybės Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Įrašai.

Aprašymas:

【VAKARIENĘ MIELAS DYDIS】 -- Tik 15mm(3/5 colių) ilgio ir 5,6 mm(1/5 colio), plotis, mielais, sąvaržėlių kada nors, vakarienė unikalus ir skirtingi; 【AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGOS,】 - Aukštos kokybės metalo medžiagos, su aukso spalvos sidabrą, tvirtas, patvarus ir anti-rust, aptakus ir sklandžiai liesti; 【TAIKYMO】 -- Idealiai tinka jūsų namuose, biure, mokykloje ir visur pridėti vizitines korteles, dokumentus ir pan.; 【PAKETO】 -- 50 tikėtis aukso spalvos mini sąvaržėlės vienoje pakuotėje.

Daugiau Informacijos:

DUK

Kaip daugelis mini, sąvaržėlių per pack?

50pcs.

Ar ji turi magnetas?

Nėra.

Kokio dydžio yra popieriaus įrašus?

5.6 mm x 15mm

Kokios paketą kiekvienam užsakymui?

PP maišas.

Yra didmeninės galima?

Taip, mes teikiame didmeninės su geresnę kainą.

Daugiau Populiarių Straipsnių:

Prekės Ženklo Istorija

MEI YI TIAN buvo gerai-dabar žinoma kaip viena iš labiausiai patikimų gamintojų ir eksportuotojų biuro ir mokyklos suppplies su pirmaujančių tendencijos pasaulyje. Produktai, mes daugiausia nešti segikliai, pieštukų koteliai, juostos laikikliai, pieštukai, memo turėtojai, segikliai, rašikliai, pieštukai ir daug kitų biuro ir mokyklos mados tendencijas. Mūsų veiklos strategija-teikti išskirtinę vertę mūsų klientams siūlo unikalus derinys, garantuoja žemą pirkimo kaina ir neprilygstamą klientų aptarnavimo. Mes nuolat kurti naujus produktus nuolat mūsų klientams, siekiant išlaikyti savo rinkos. Be to, mes dirbame dėl klientų OEM arba ODM dizaino. Jūs galite būti tikri, ne visi OEM ar dizaino ODM bus elgiamasi išskirtinai.

Pakuotės & Shipping:

Paprastai elementai būtų popieriaus langelį arba burbulas maišelį. Pristatymo švinas laikas: Išsiųsti artimiausiu metu pasirinktos nemokamas pristatymas. Mes esame gamyba šaltinis parduotuvė, todėl mes taip pat galime pateikti individualų logotipas spausdinti kai kurie iš mūsų produktų, absoliučiai yra MOQ. Prašome leiskite mums žinoti, ką jūs iš tikrųjų reikia. Pristatymas metodas: Beveik visi mūsų produktai yra nemokama ePacket, Pardavėjo Pristatymas Metodas paslaugos. Bet jei jūs turite birių kad, praneškite mums ir mes jums pasirinkti geriausius sprendimus, todėl jums.

Išplėsti Paslaugos:

MEI YI TIAN suteikia ODM ir OEM paslaugos apie beveik visus mūsų produktus, prašome leiskite mums žinoti, kiekis jums reikia. Individualų užsakymai, prašome pateikti šią informacija: 1. Pakuotės reikalavo. 2. Kiekis reikalavo. 3. Reikia logo, ar ne.

Spalva Auksas
Prekės Pavadinimas MEIYITIAN
Magnetinis No
Kiekis 50pcs sąvaržėlės per pakuotėje
Modelio Numeris MYT-MiniPaperClips-Gold
Tipas sąvaržėlės
Medžiaga Metalo
dydis Super mini 15mm length
Formos Popieriaus Įrašą No

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai