Nauja Reduced price!
HNM Platinum UV Gelis Nagų lakas Blizgučiai Mirkti Off LED Nagų Gelis Lakas Vernis Esmalte Pusiau Nuolatinis Štampavimo Gelpolish Rašalo

HNM Platinum UV Gelis Nagų lakas Blizgučiai Mirkti Off LED Nagų Gelis Lakas Vernis Esmalte Pusiau Nuolatinis Štampavimo Gelpolish Rašalo

€1.81

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Nagų Gelis, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Gelis, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Nagų Gelis.

Dėmesio: Visų gražių spalvų yra sandėlyje,laisvai Pasirinkti. Kaip žinome ,Tai yra pigių reklaminių gaminių, Todėl mes pasirinkti įprastą pristatymo, nr. stebėjimo informaciją. Įprastomis aplinkybėmis, Pristatymo Laikas, apie 30--60 dienų. Pristatymo Laikas Brazilija yra apie 60-120 dienų . Prašome susisiekti su mumis dėl išsamesnės informacijos, Ačiū. Pakuotės Turinys: 1 x 8ml UV Gelio 34 Spalvų Pasirinkimas: (PS:Spalva skirtumas gali būti dėl tam tikrų priežasčių, pavyzdžiui, spalvų atspindys ekrane apšvietimą,foną ir pan.)

Viršutinį Sluoksnį Base Coat Reikia Atkreipkite Dėmesį: HNM NAGŲ GELIS skirtas usd sluoksniais. Tai leidžia jums naudoti kelis nagų geliai kartu, taip pat specialieji efektai, nagų geliai pasiekti norimą spalvą ir apdaila. Furhermore, keli sluoksniai gali būti reikalaujama, ypač dėl šviesesnės spalvos pasiekti savo norimą spalvų ir apdaila. 1 žingsnis. Valyti nagus, tada apdaila suiface, kaip įprasta, manikiūro procesas 2 Žingsnis. Visiškai suplakti iki lenkijos , tai gali padaryti lenkijos spalvų būti subalansuotas. 3 žingsnis. Taikyti base coat pirmas, kuris gali padaryti lenkijos ilgesnės, išgydyti, su UV lempa 2 minutes arba LED lempa 60 sekundžių. (Būtina) 4 Žingsnis. Taikyti pirmojo sluoksnio spalva lenkų tiesiogiai, išgydyti su UV lempa 2 minutes arba išgydyti su LED lempa 60 sekundžių. 5 žingsnis. Taikyti nuimamas viršutinis kailis, kuris gali padaryti, kad spalva labiau spindi, ir tada išgydyti UV lempa arba LED lempos. 6 žingsnis. Pašalinti lipnus paviršius su medvilnės mirkyti su valikliu.

Atkreipkite Dėmesį, Kad Dėl Lighing Poveikio ir Įvairių Devisce Monitoriaus Spalva Plxels,

Tikrosios Spalvos Gali Šiek tiek skirtis Nuo Nuotraukos Rodo Jūsų Prietaiso.

Mes priimame kreditinės kortelės WebMoney WM TT Western Union Qiwi piniginėje, ir t.t.

Pirkėjas turi atsakinga už visų mokesčių ar muitų, kurie moka jų vietos valdžios, jei nėra jokių mokesčių.

Šis punktas apima veidrodis, todėl mes pakuotės ji labai gerai su aukštos kokybės atsparus smūgiams Burbulas Maišelį, prašome nesijaudinkite!

Prašome atidaryti siuntinį, iš karto prieš pasirašant už tai, kai gauna iš savo mailman!

Jei jums reikia pagalbos pasirenkant greitas ir patikimas pristatymas bendrovė, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai ir mes padarysime viską, kad padėtų.

Pristatymas per šių būdų, papildomos pristatymo kaina bus nemokamai

Visi tarptautiniai vežimai turi eiti per muitinio įforminimo procedūra,

tai gali turėti įtakos pristatymo laikas savo daiktą, importo muitai, mokesčiai, pvm nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos kaina.šie mokesčiai pirkėjų atsakomybę!

Mes darome kokybės patikra prieš išsiunčiant prekes. Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su item, gavus jį.

Visus laiškus bus atsakyta per 2 darbo dieną.

Jei norite grįžti sklypas, prašome tiesiog grįžti į mus per 30 Dienų į pradinę būklę.

Pirkėjas turi mokėti už grąžintas krovinių. Tada galime išrašyti visa grąžinamoji išmoka, jums po grąžinama prekė atvyko mūsų sandėlio

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Jei turite kokių nors klausimų , prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Have a nice day

NET WT 8ml
Modelio Numeris HNM-BJJ-ANY1-8ML
Spalva 34 SUPER Bling Spalvų Pasirinkimas
Kiekis 1Pcs
Atsipalaiduokite nuo
Tipas UV Gelis
Sertifikatas SGS/ MSDS/CE
Ilgalaikis Laikotarpis 3 Savaites arba Virš
Prekės Pavadinimas HNM
Komponentas Derva
Cured")
Kilmės KN(Kilmės)
prekės kodas HNM-BJJ-ANY1-8ML
Savybės Vernis Pusiau Nuolatinis
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Elemento Tipas Nagų Gelis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai