Nauja Reduced price!
25Pcs Tuščias Ritės Ritės Metalo Atveju Brolis Janome Singer Siuvimo Mašina

25Pcs Tuščias Ritės Ritės Metalo Atveju Brolis Janome Singer Siuvimo Mašina

€2.53

-21%

€3.24

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Siuvimo Priemonės Ir Aksesuaras, Namai Ir Sodas, Pigus Siuvimo Priemonės Ir Aksesuaras, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, ritė ritės, siuvimo ritė brolis, siuvimo ritės.

Medžiaga: Plastikas / Metalas Ritė dydis: apie 21 x10 mm (W x H) gausite 25pcs tuščių tūtelių, kurios į saugojimo dėžutė Jie tinka labiausiai Janome modeliais, Dainininkė modelius ir kai vėlai Brolis modelių Dėžutės Dydis : 12 x 10 x 2.5 cm (L x W x H) Spalva : Kaip paveikslėlyje parodyti Kiekis: 25 vnt Pastaba: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū!

Paketas apima:

25pcs Plastiko, Metalo Tuščias Ritės Atveju x 1

Prekės bus išsiųstos per 2 darbo dienas išvalytas mokėjimą

Visos mūsų prekės bus vežamos į pirkėjo adresas, jei siūlomas pirkėjams,Prašome patvirtinkite savo adreso mokėjimo, Mes laivas EMS, DHL, UPS, TNT, "Fedex", China Post ,ePack ir pan. Kartais mes pasirinkti kitą laivybos, priklausomai nuo jūsų šalies custom sąlygas. Ji paprastai trunka maždaug nuo 7-20 dienų gauti užsakymo(daugiausia 7-15 dienų;jei lėtai, jūs gausite jį per mėnesį),iš tikrųjų priklauso nuo to, onpostal procesą. jei esate Italijoje,Ispanijoje, Pietų Amerikoje,Vidurio Rytuose, Ji bus užtrukti daugiau nei 30 dienų, net daugiau, atminkite, kad pristatymo laikas gali skirtis, ypač piko metu. Ir kartais gali užtrukti šiek tiek ilgiau, dėl vietos išsiuntimo vėlavimo ar kitų priežasčių. prašome leisti pakankamai laiko pristatymu ir prašome susisiekti su mumis, jei jūs negavote elementą.

importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjų atsakomybė Jūs esate recommded, kad tai patikrinti su savo muitinės įstaiga, sužinoti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant Prieš pasirašant paketas, prašome įsitikinti, kad produktas nebūtų pažeisti transportuojant ir ar produktas yra ji. Jei ne, prašome atsisako jį pasirašyti .Taip jau atsitiko, kad kažkas pavogė produktą iš sklypas. Bus laikoma gavimo tinkamą produktą, kaip ilgai, kaip jūs pasirašė sklypas Mes galime pasiūlyti grąžinimo ir grąžinimo prašymą galima tik užklausas per 14 dienų nuo sklypo gavo &grąžinant prekę, taip pat būklės, kokios gavo. Mes siūlome 100% grąžinimo jei prekė yra pažeista, prieš atvykstant, jums reikia padaryti, yra siųsti mums aišku, nuotraukų parodyti, kad jis yra pažeistas. Sugedęs padėtis turi būti pastebimas per 7 dienas po pristatymo, Jei jūs turite kai kurių problemų su spalva, dydis, kokybės ar kita,prašome susisiekti su mumis laisvai prieš, jūs suteikiate mums neutralią/neigiamą grįžtamąjį ryšį. Labai ačiū paliksime Teigiamų Atsiliepimų gavęs mokėjimą. Mes labai norėtume suteikti jums patenkinti sprendimas. Jei jums patinka tai, nuoširdžiai tikėtis penkių žvaigždučių atsiliepimų. Mes taip dirbti sunkiau, kad suteikti jums patenkinti tarnyba.

Tipas Įrankių Rinkiniai
Ritė Dydis apie 21 x10 mm (W x H)
Prekės Pavadinimas OOTDTY
Kiekis 25 Vnt
Spalva kaip nuotraukos rodo,
Naudoti Siuvinėjimo
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai