Nauja Reduced price!
NAUJAS Silikoninis Vandeniui Placemat Lentelė Mat Šilumos Izoliacija Anti-slydimo Skalbti Patvari, Virtuvė, Valgomasis

NAUJAS Silikoninis Vandeniui Placemat Lentelė Mat Šilumos Izoliacija Anti-slydimo Skalbti Patvari, Virtuvė, Valgomasis

€4.45

-39%

€7.41

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Kilimėliai & Pagalvėlės, Namai Ir Sodas, Pigūs Kilimėliai & Pagalvėlės, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Kilimėliai & Pagalvėlės.

❤️ Naujausias mados Morandi Serijos Madingas Spalvas ❤️ Silikono neslidus, lazdos dauguma virtuvės stalviršiai, staliukai ir kitos darbo vietos. Patvirtinti maisto kokybės silikono, yra paprastas būdas, kaip apsirengti vietos nustatymo. ❤️silikono placemats; priemonės 15.7 x 11.8 colių (40cm*30cm). Labai lankstus, lengva sudėti ir laikyti mažą erdvę. Puikiai tinka naudoti keliaujant, restoranai ir kt. Sutaupyti laiko, lengva valyti. Tiesiog muilu ir vandeniu arba indaplovėje. Leiskite išdžiūti. Ne nyksta, Ne dėmė, Ne miltligė, Dėvėti įrodymas. ❤️Aukštos Kokybės karšto kilimėlis su storesnės medžiagos, nei kitas prekės ženklas, patvarumo ir geresnis karščiui ir šalčiui atsparus. ❤️Keli naudoja kaip menų ir amatų, paviršių apsauga, placemat vaikams ir žmonėms su negalia, pagal dubenėliai talismanai, vaiko veikla, pyragai, bandelės, maisto ruošimo, kaip mat iš šaldytuvo ir stalčių. ❤️Pakankamai lanksti, kad gali būti suvyniotos perduoti maisto indai ir keptuvės. Vandens įrodymas, tobulas kaip lentelę, mat, karšto kilimėlis, karšto mygtukai, tablemat, kepimo kilimėlį, iškepti gaminiai arba virtuvės reikmenys ir priedai.

KODĖL Leeseph

Produkto Sugadinta - NEMOKAMAI PAKEITIMO GARANTIJA Ne-Rizikos Pirkinių Patirties - PER 15 DIENŲ NEMOKAMAI GRĄŽINTI Leeseph ŽAIBO PRISTATYMAS Leeseph Nariams Gauti PAPILDOMĄ NUOLAIDĄ Leeseph Įsipareigojusi Siūlo AUKŠTOS KOKYBĖS Virtuvės Produktai

APIE Leeseph

Dešimtmečius mūsų bendrovės/gamyklos buvo Originalaus Dizaino Gamintojas daugelis žinomų tradicinių prekinių ženklų jūs žinote ir meilės. Dabar mes pateikiame mūsų naujausias virtuvės produktų, tiesiogiai jums su mūsų vidaus Leeseph prekės ženklo www.bfakeliones.lt. Mes jungiame aistra ir atsidavimu, su aukščiausios kokybės medžiagos ir naujausios technologijos, skirtos gaminti patvarus virtuvės reikmenys jums už daug didesnę vertę, nei tradicinių prekių ženklų. Mokėti už kokybę, o ne kainą. Ne Leeseph, mes turime pasididžiavimas mūsų CHIAN PAGAMINTI aukščiausios kokybės produktai.

Klientai, kurie peržiūrėjo šį elementą, taip pat peržiūrėjo

Stalo Apdailos Ir Priedai Tipas Kilimėliai & Pagalvėlės
Medžiaga Silikono
Formos Stačiakampis
Modelio Numeris LSP091628
Prekės Pavadinimas Leeseph
Funkcija Įžuvinti
Stilius Europa
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai