Nauja Reduced price!
Dildo Vyrams Analinis Butt Plug Didžiulis Speculum Buttplug XXL Analinis Tunelis/Stuff/Expander/Speculum Analtic Plug Suaugusiųjų Žaislai 18 Metų

Dildo Vyrams Analinis Butt Plug Didžiulis Speculum Buttplug XXL Analinis Tunelis/Stuff/Expander/Speculum Analtic Plug Suaugusiųjų Žaislai 18 Metų

€1.24

-59%

€3.09

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Analinis Kaištis, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Analinis Kaištis, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Analinis Kaištis.

Dildo Vyrams Analinis Butt Plug Didžiulis Speculum Buttplug XXL Analinis Tunelis/Stuff/Expander/Speculum Analtic Plug Suaugusiųjų Žaislai 18 Metų, Slapta, pristatymo, nerimauti-nemokamai po pardavimo SPECIFIKACIJA: Pagamintas iš TPE(Tuščiaviduriai analinis kaištis; išleidimo anga); ABS(Vibratorius) Bendras ilgis: 45mm (- Ai); 62mm(M); 77mm(L); 88mm(XL); 104mm(XXL), Tuščiaviduriai ID: 17mm (- Ai); 24mm(M); 29mm(L); 33mm(XL), 40mm(XXL) G. W.: 28g (- Ai); 61g(M); 108g(L); 160g(XL); 256g(XXL) Dizainas: Kas tuščiaviduriai butt plug suderinta su išleidimo anga Funkcija: Hi-skaidrus; Tuščiaviduriai; Įmonė Pareigos: Aanal dilator; Klitorio/Prostatos masažas; Klizma analinis dušas PAKAVIMO SĄRAŠAS: 1. Tuščiaviduriai analinis kaištis *1, Atitiko išleidimo kaištį *1 2. Tuščiaviduriai analinis kaištis *1, Atitiko išleidimo kaištį *1 Mini vibratorius *1 APRAŠYMAS: 1. Ji sukurta kaip tuščiaviduriai ir skaidrus, kad tinka analinis douching ir vidaus peeping. 2. Kas tuščiaviduriai turi savo atitiko išleidimo kaištį, kad galima išvengti skysčio nutekėjimo, kai jūs einate. 3. Yra 5 specifikacijas, XXL dydis yra super didžiulis, kad gali tilpti asmeniui su big ass. 4. Ji turi teisę stangrumą, išlaiko savo formą ir turi tam duoti, kad būtų lengviau įterpti; 5. Mini vibratorius gali skatinti jautrių dalių, tokių kaip padėties aplink išangės, tarpvietės, klitorį. VIBRATORIAUS NAUDOJIMAS: 1. Įdiegti 1pc AAA tipo baterijos į vibratorius; 2. Spustelėkite maitinimo mygtuką pereiti prie vibracijos režimą, 10 dažniai pasirenkami; 3. Ilgai paspauskite maitinimo mygtuką " power off, ar elektra išjungta, jei spauskite į 10-ąjį dažnį. (Pastaba: yra nustatytas popieriaus vibratorius, prašome ne jį pašalinti, kitaip baterija gali būti ne gerai priglundantys pirmaujančių veikti išskirtinis.) 【 Išorinės pakuotės 】 Privatumo pristatymas!!! -Nemokamai : Geltona apgaubti/Juoda plastikiniai, abu turi burbulas maišelį. -Už papildomą mokestį : Kartono dėžutė, pakuotės mokestis, priklausomai nuo konkretaus kiekio ir produkto. Spustelėkite mokėti. -Diskretiškas aprašymas : Jūsų privatumą, mes imtis labai atsargiai, ir yra labai svarbu mums. Mes taip ją apibūdina kaip "Plastikiniai, bendras" ar kitas įprastas dalykas, be seksualinės paminėti apie sklypą.

【 Aptarnavimas po pardavimo 】 Patenkintas, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių. ★ ★ ★ ★ ★ - Ačiū!!! - Jei esate nepatenkinti paslauga, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo metu, prašome neatidaryti ginčų bus, mes tikime, kad komunikacija yra daug geriau, nei ginčų. Mes jums tarnauti, kol būsite patenkinti.

dydis Huge butt plug
Funkcija 3 Analinis rankovės/kamuoliai
produkto pavadinimas Dildo Vyrams Analinis Butt Plug
3 funkcija Didelis analinis kaištis
Funkcijos 2 Analinis valymo/išrinkimo
Medžiaga TPE
Funkcija 1 Analinis Dilator
Nepadori Nuotrauka No
Modelio Numeris JD4036
Prekės Pavadinimas Suaugusiųjų Dienoraštis
Seksualinio Pobūdžio No
Elemento Tipas Analinis Kaištis
Funkcija 4 Kriaušių klizma analinis
2 funkcija Tuščiaviduriai butt plug
Kilmės KN(Kilmės)
Išorinės pakuotės Diskretiškas
Tikslinė Vartotojų Analinis vyrams, moterims

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai