Nauja Reduced price!
Dragon Modelio Apyrankes Susukti Sveikas Magnetiniai Lieknėjimo Apyrankė Svorio Sveikas Žavesio Papuošalai Vyrams Kalėdų Dovana

Dragon Modelio Apyrankes Susukti Sveikas Magnetiniai Lieknėjimo Apyrankė Svorio Sveikas Žavesio Papuošalai Vyrams Kalėdų Dovana

€2.34

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Grandinės & Nuorodą Apyrankės, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Grandinės & Nuorodą Apyrankės, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Grandinės & Nuorodą Apyrankės.

RM9032694183279376 100% Brand new ir Aukštos kokybės !

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

Spalva: Sidabro/ Juoda/ Gold/ Gold & Silver

Fouction:

Galingas 3500 Gaus Magnetai, Germanis, Tolimųjų infraraudonųjų spindulių, Neigiamų jonų kiekvienoje nuorodą. Puikus derinys iš 4 elementų. Sveikatos priežiūros ir Svorio. Sumažinti skausmą, nuovargį & raumenų įtampą. Pagerinti kraujo apytaką, energetikos, balansas, ir miegoti.

Privalumas:

1. Rankų darbo aukščiausios kokybės. Tvirtas Užsegimas, kad lieka įdėti. 316L Nerūdijančio Plieno Skalpeliu klasės nonpoisonous ir nekenksmingas, acidproof šarmo!

2. 316L Nerūdijančio Plieno Garantuotas turi būti Švino ir Nikelio nemokamai; daugiau Jokių alerginių reakcijų dažniausiai rasta pagal bendras nerūdijančio plieno ir vario apyrankės & bangles.

3. Taigi, stilingas, kad niekas net įtariu, kad tai yra terapinis! Suprojektuotas puikiai atrodo tiek vyrams, tiek moterims. Įvairių spalvų, kad atitiktų bet apranga, stilius & nuotaika.

Pakuotė:

1PC Magnetinės Apyrankės

Dovana Jo/Vyras/tėvas
Modelio Numeris GMSP674
Grandinės Tipas Gyvatė Grandinės
Prekės Pavadinimas Midnite Star
Spalva Juoda/Auksas/Sidabras/Auksas&Sidabro
Suderinamumas Viskas Suderinama
Formos\modelis GEOMETRINIO
Apyrankės Tipas Grandinės & Nuorodą Apyrankės
Metalų Tipas Nerūdijančio plieno
Lytis Vyrai
Užsegimas Tipas Box-su-liežuvio
Nustatymo Tipas Įtampos Nustatymas
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Magnetiniai Kojų Apyrankės
Stilius Klasikinis
Funkcija Fitness Tracker

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai