Nauja Reduced price!
50 VNT Riedlentė Mados Prekės ženklo Logotipą Vandeniui Lipdukas Bagažo Automobilių Guaitar Riedlentė Telefonas, Nešiojamas kompiuteris, Dviratis Lipdukai

50 VNT Riedlentė Mados Prekės ženklo Logotipą Vandeniui Lipdukas Bagažo Automobilių Guaitar Riedlentė Telefonas, Nešiojamas kompiuteris, Dviratis Lipdukai

€1.44

-20%

€1.81

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Lipdukai, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigus Lipdukai, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Lipdukai.

Savybės: 50 VNT ne kartoti grafiti lipdukai. Gali būti pritvirtinta prie lagaminai, šaldytuvų, nešiojamųjų kompiuterių ir riedlentės ir kt. Be pėdsakų klijai, lipdukas yra nuplėštas be pėdsakų ir gali būti pakartotinai naudojamas. Ugdyti vaikų vaizduotę, kūrybiškumą ir hobis.

Techniniai duomenys: Medžiaga: Vandeniui atspari PVC Gaminio dydis: 4-8 CM .

Pastaba: gali būti, kad kai kurie šiek tiek skiriasi spalva tikrasis elementą. Prašome leisti 1-2cm skiriasi dėl vadovo matavimo, ačiū.

Pakuotė: 1 Pakuotė * Lipdukas Nr. Mažmeninės Langelyje. Supakuota Saugiai Burbulas Maišelį.

Apie Laivybos

A. Mes paprastai laivas per tris darbo dienas, gavęs jūsų mokėjimą. Mes paprastai laivas Cainiao super pasaulio ekonomikos. Jei norite, kad kiti express, kaip: DHL, EMS, "Fedex" ir tt, prašome susisiekti su mumis prieš biding.

Cainiao super ekonomiką, pasaulinę Pristatymo laikas yra maždaug 35-60 dienų ; Fedex arba DHL ir EMS yra apie 7 -15 dienų

B. Prašome palikti mums pranešimą informuoti mus dydžių ir spalvų norite, mes išsiųsti prekes jūsų duomenis, arba mes atsiųsime atsitiktiniai.

C. Prašome siųsti visiškai teisingas adresas ir telefono numeris ir mes bus būti nori apskaičiuoti siuntimo išlaidų už jus. Sumaišyti spalvas ir modelius yra ir palankiai įvertino mūsų parduotuvėje. Mes padarysime kartu pristatymas jums.

D. Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių.

Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną. Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai atsiųsti savo elektroninio pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu. Rimtas Pirkėjas Tik! Pateikite kainos pasiūlymą tik tada, jei jūs sutinkate su visomis sąlygomis.

Grįžti & Grąžinti

A. pirkėjas turi pasiūlyti įrodymų problemos elementus.

B. Jeigu esate nepatenkinti pirkiniu, galite pasikeisti elementą. Pirkėjas yra atsakingas už visus kitus, laivybos mokestis.

C. pirkėjas turi susisiekti su mumis per 3 dienas po pristatymo, jei jie nori keistis defektų arba neteisingai vežamos prekės.

Apie Feedfack

A. Jūsų pasitenkinimas yra mūsų tikslas! Duoti neigiamą arba neutralų atsiliepimą, labai rimto požiūrio ir mes įsitikinkite, kad mes GALIME išspręsti jūsų problemą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą. Mes nuoširdžiai tikimės, kad jums patinka mūsų daiktų ir mėgautis mūsų paslaugomis. Mes laukiame jūsų TEIGIAMUS ATSILIEPIMUS.

B. Jei areštuoti, produktus, nuotraukas, kai palieka mus teigiamas feeback bus laimėti gražių dovanų su jūsų kitą užsakymą! AČIŪ U LABAI DAUG!

Aukštis 4-8 Cm
Skersmuo 4-8 Cm
Garantija 1 metai
Savybės Atsparus vandeniui
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Ilgis 4-8 CM
Svoris 30 G
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris CB059
Plotis 4-8 CM

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai