Nauja Reduced price!
Mažas Įsprausti Turas NdFeB Neodimio Magnetas stipria Retų Žemės Nuolatinis, Šaldytuvo Magnetų,

Mažas Įsprausti Turas NdFeB Neodimio Magnetas stipria Retų Žemės Nuolatinis, Šaldytuvo Magnetų, "PASIDARYK pats"

€2.14

-7%

€2.32

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Magnetinės Medžiagos, Namų Tobulinimas, Pigūs Magnetinės Medžiagos, , Aukštos Kokybės Namų Tobulinimas, Magnetinės Medžiagos.

Aprašymas:

Forma: Įsprausti Turas Tolerancijos:+-0.1 mm Medžiaga: NdFeB nuolatiniai Magnetai Reitingas:N35, Maks, darbinė Temperatūra: 80 Celsijaus laipsnis / 176 Farenheito laipsnis Danga: Nikelis+Varis+Nikelis triple sluoksniu padengtą

Skelbimas:

1. Didelio neodimio magnetai yra labai stipri, ir turi būti tvarkomi atsargiai, siekiant išvengti žalos asmeniui ir dėl žalos magnetai. Pirštų ir kitų kūno dalių, gali gauti labai suspaudė tarp dviejų pritraukti magnetai. Lengva skaldyti,būkite atsargūs. 2. Niekada vieta neodimio magnetai, netoli elektronikos 3. Neodimio magnetai yra labai trapūs, ir gali žievelės, kreko arba sudužti, jei leidžiama slam kartu. 4. Neodimio magnetai praras savo magnetinių savybių, jeigu aukštesnėje nei 80°C/176°F.

Nuotraukos:

1,Mes siūlome atlikti mokėjimą per sąlyginio DEPONAVIMO. 2,www.bfakeliones.lt palaiko visa, "Mastercard", "Western Union", ir pavedimu per branks.

1,Visi užsakymai bus tvarkomi per 48 valandas nuo mokėjimo,Dauguma siunčiami nemokamas pristatymas. 2,Mes patikrinti užsakymu atsargiai, per 24 valandas ir palikti pranešimą jeigu reikia,Prašome atkreipti dėmesį. 3,Nemokamas pristatymas prekės yra siunčiamos per China post oro paštu, pristatymo laikas yra nuspręsta yra laivybos būklės.

Mes darome viską, kad tarnauti savo klientams geriausią, ką galime. Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties. Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas. Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, ir mes ne pateikti pirkėjui visą redund. Pirkėjas turi tyr skundą su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius. Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Tipas Nuolatinis
Prašymas Pramonės Magnetas
Tipas 1 Neodimio Magnetas
Composite Retųjų Žemių Magnetas
Formos blokuoti
Kilmės KN(Kilmės)
Su Skylėmis Taip
Prekės Pavadinimas U-JOVAN

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai