Nauja Reduced price!
TTLIFE Chrizantemų, Antgaliai, Pyragai Minkštas Dekoravimo Nerūdijančio Plieno Tešlos Apledėjimo, Vamzdynų Patarimai Bakeware Virtuvės Kepimo Įrankiai

TTLIFE Chrizantemų, Antgaliai, Pyragai Minkštas Dekoravimo Nerūdijančio Plieno Tešlos Apledėjimo, Vamzdynų Patarimai Bakeware Virtuvės Kepimo Įrankiai

€0.71

-12%

€0.81

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Kepimo & Konditerijos Įrankiai, Namai Ir Sodas, Pigūs Kepimo & Konditerijos Įrankiai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Kepimo & Konditerijos Įrankiai.

Aprašymas: Konditerijos patarimai medžiaga: nerūdijantis plienas 100% brand new ir aukštos kokybės Aukščiausios kokybės nerūdijančio plieno, apsauga nuo antgalių, tik šiek tiek spaudimas konditerijos maišelį, galite sukurti gražus gėlės, tortas, kas gali tai padaryti! Aukštos kokybės, ir tai lengva naudoti ir valyti Minkšta ir lengva naudoti, Patvarus ir gražus modelius. Puikiai tinka dekoravimo taurės pyragas, sausainis, kepimo, konditerijos ir kt.

Pakuotė:

1Pc Apledėjimo Antgalis

*APSIPIRKIMO PATARIMAI*

Kaip aš galiu mokėti už mano pirkti? Alipay(sąlyginio),Kredito Kortelės yra priimamos. jei turite prašymą dėl daiktų, susisiekite su mumis arba pateikti pranešimą pagal užsakymą. We will ship elementus per 3days po jūsų mokėjimą.(Atostogų, išskyrus atvejus). Pls kruopščiai patikrinti savo pristatymo adresą ir informaciją, kad jūs galite gauti savo gerą laiką.

Kas yra jūsų laivybos metodą ? www.bfakeliones.lt Standartinis Pristatymas Tai trunka apie 15-69 dienų, kad dauguma šalies. jūs galite sekti savo sklypo užsakymo. Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus yra, reikia apie 20-90 dienų, kad dauguma šalies,jis negali būti stebimi, kai sklypas kairėje Kinijos. jūs taip pat galite pasirinkti, DHL, ar AVS, paprastai, jūs galite gauti per 3-12days.tikrai greitai.

Ką apie paketas? Mes skiriame daug priežiūros, pakavimo kas duomenys būtų užtikrintas saugus siuntimo į jus. Mūsų prekių pažeidimų lygis yra labai žemas.

Dar negavo prekių ar geras žalą? Jei jums nepatinka produkto. Jei jis sugadintas, kai gavote, Jei jums nereikia gauti savo užsakymą . Prašome susisiekti su mumis,mes galime slove visi jūsų klausimą. Prašome don ' t atidarykite ginčų ir duoti blogų atsiliepimų!

Kaip aš galiu gauti nuolaidą ir daugiau gerovės? Jei jums reikia dideliais kiekiais, prašome susisiekti su mumis ir mes pasiūlysime jums gerą kainą. taip pat galite eiti į mano parduotuvę rasti atkarpos. Gve mums 5stars atsiliepimus ir palikite pranešimą,susisiekite su mumis nauja tvarka gausite 5% nuolaidos. Rinkti mūsų parduotuvė ir pasidalinti mūsų parduotuvėje facebook ,twwiter t.t., tada fotografuokite atsiųsti mums. Jūs tapsite mūsų VIP galite mėgautis daugiau nuolaidų ir gerovės.

Tipas 1 desertas dekoratorių
vežimas nemokamas pristatymas dropshipping didmeninės
Tipas Kepimo & Konditerijos Įrankiai
Sertifikavimo SGS
3 tipas Nerūdijančio Plieno Gėlių Patarimai
Pakuotė 1 vnt konditerijos patarimai
7 tipas apledėjimo pining antgaliai
Kepimo & Konditerijos Įrankiai Tipas Antgalis
Medžiaga Nerūdijančio plieno
Tipas 2 gėlių Apledėjimo, Vamzdynų, Purkštukų
Modelio Numeris GM0312
Prekės Pavadinimas TTLIFE
TIPAS 8 tortas dekoravimo antgaliai
TIPAS 4 konditerijos Antgaliai
6 tipas Tortas Dekoravimo įrankiai
Tipas 5 Nerūdijančio Plieno antgaliai pyragas
Rinkinio Numeris 1
Funkcija Įžuvinti

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai