Nauja Reduced price!
2in 1 kameros objektyvas Gynėjas Stiklo KOLEGA Realme 6 apsauginis Stiklas realme 6 byloje pilnas draudimas fundas nekilnojamojo man 6 realme6 6.5

2in 1 kameros objektyvas Gynėjas Stiklo KOLEGA Realme 6 apsauginis Stiklas realme 6 byloje pilnas draudimas fundas nekilnojamojo man 6 realme6 6.5"

€0.85

-21%

€1.08

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Telefono Dėklas & Apima, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Dėklas & Apima, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefono Dėklas & Apima.

2in 1 Raštas Stiklo KOLEGA Realme 6 apsauginis Stiklas realme 6 byloje pilnas draudimas fundas nekilnojamojo man 6 realme6 6.5"

Už Temerped Stiklo

Visos naujienos: Šį grūdintas stiklas screen protector yra prieinamas tik Xiaomi Redmi Pastaba 9S-telefonas. Visiškai padengta ekrano grūdinto stiklo plėvelė apsaugo jūsų telefoną, įskaitant ekrano ir kraštų. Aukštos kietumas ir atsparumas įbrėžimams: 9H kietumo grūdintas stiklas screen protector, tvirtas. Išvengti kritimų, įbrėžimų ir smūgių. Atsispirti aštrių objektų, tokių kaip peiliai ir klavišus. Suteikti didžiausią apsaugą jūsų telefono ekraną. Burbulas nemokamai: Lengva įdiegti ir puikus silicio danga. Automatiškai adsorbuotos ant ekrano. Jautri liesti: Kaip gražiai ir sklandžiai, kaip pradinio ekrano, ji yra jautri liesti. Aukštos raiškos: HD yra aišku, kaip pradinį ekraną.

Fotoaparato Objektyvą

Lanksti grūdinto stiklo objektyvas apsauginė plėvelė telefono galinio vaizdo kamera yra prieinamas tik Xiaomi Redmi Dėmesį, 9S. Lengva įdiegti: Pašalinti siurbimo plėvelę ant objektyvo paviršiaus plėvelės. Su sąlyga, siekiant užtikrinti, kad objektyvas švarus ir be dulkių, sulyginkite kraštus ir lankų ir apatinio objektyvo filmas, automatiškai pridėti prie objektyvo. Ultra-plonas ir apsaugos: Pagamintas iš minkštos grūdinto stiklo medžiaga, ultra-plonas ir atsparus įbrėžimams, teikia maksimalią apsaugą pratęstas lęšius. Su anti-pirštų atspaudų danga, jūsų kamera yra nemokama pirštų ir naftos. Aukštos raiškos: netrukdo pikseliai kamera pati. Tai bus tik, kad nuotraukos taptų aiškesnė.

Suderinamos Prekės Xiaomi
Tipas Pusė-suvynioti Atveju
dydis 6.5"colių
Funkcija 1 Visos naujienos
dėl realme 6 byloje atveju kolega Realme 6
Spalva blacx priekinis stiklas ir skaidrus objektyvas flim
Prekės Pavadinimas Relaxtoo
Funkcija Atsparus vandeniui
Savybės Minkštas Atveju
Kilmės KN(Kilmės)
fundas nekilnojamojo man 6 dėl kolega realme nekilnojamojo man readme redme 6case
Dizainas Paprastas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai