Nauja Reduced price!
8 Paketus Touchscreen Pen Plunksnų Atveju

8 Paketus Touchscreen Pen Plunksnų Atveju "Apple", Parašyto 2-os Kartos Silikono Pieštukas Patarimas Viršelio Pieštuku 1 Rašiklio Dangtelį Raštas

€2.49

-18%

€3.04

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Tabletę Touch Rašikliai, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs Tablet Touch Rašikliai, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, Tabletę Touch Rašikliai.

Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės. Šis produktas ne tik apsaugo jūsų plunksnų, bet taip pat rašo apie tai. Ne tik Pieštuką 1-oji,bet ir Pieštuku, 2-osios. Mute Rašyti dizainas,lengva naudoti. Pagamintas iš silikono medžiagos, minkštos ir patvarios. Lengva įdiegti ir naudoti. Pieštuko Plunksnų Padengti gali visiškai apsaugoti savo Pieštuką Plunksnų nuo bet kokių pažeidimų. Specifikacijos: Elemento Tipas: Perlinis Viršelio Pieštuku 1 2 Medžiaga: Silikonas Spalva: Dydis: Spalvos: balta, raudona, violetinė, rožinė, oranžinė, žalia, žydra, juoda, atsitiktinis Tinka Apple Pieštuką 1-asis 2-asis Kiekis: 8pcs (kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas) Pastaba: 1.Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių 2.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. 3.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Komplektą sudaro: 8x Plunksnų danga (Pieštuku nėra komplekte)

Paraiška Prekių Ženklus "Apple"
Prašymas Pda
Programų Ekranas Capacitive Ekranas
Sertifikavimo NĖRA
Medžiaga Silikono
Pakuotė Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Plunksnų Viršelio Pieštuku 1 2
Kiekis 8pcs
Prekės Pavadinimas OOTDTY

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai